foto

Charles Malik Whitfield

  • nar. 1.8.1972 (46 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The One You Never Forget
Three's Complicated (TV film)
2018 Compton's Finest
Couples' Night
The Counter: 1960
We Belong Together
2017 The Hills
2016 A Heart That Forgives
Blue: The American Dream
She's Got a Plan
2015 Forgiveness
2014 Steps of Faith
2010 Krews
Silný kalibr
2009 A Day in the Life
Blue
The Notorious B.I.G.
Truly Blessed
2008 A Line in the Sand
2007 Grindin'
2005 Smrtící instinkt
2004 Těžké časy
2002 Druhá řada (TV film)
High Times Potluck
Kali's Vibe
2001 Our Journey
Za nepřátelskou linií
2000 Proces
1998 Temptations, The (TV film)
1994 Pravidla hry
Raněná srdce

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
Fair Terms (S04E16)
False Face (S04E14)
Without Apology (S04E11)
2017 Tales (TV seriál)
2016 Empire (TV seriál)
A Rose by Any Other Name (S02E12)
Noční směna (TV seriál)
Between a Rock and a Hard Place (S03E10)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 3 (S06E03)
Kapitola druhá (S06E02)
Kapitola první (S06E01)
2015 Empire (TV seriál)
True Love Never (S02E07)
Be True (S02E05)
Noční směna (TV seriál)
Hold On (S02E11)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
To já ne (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Franklin a Bash (TV seriál)
Kershaw v. Lincecum (S04E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Goliath and David (S05E11)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Neznámý (S01E05)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední večeře (S14E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Funny Valentine (S14E16)
2012 Malibu Country (TV seriál)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Failure Drill (S03E09)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unwrapped (S08E17)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S01E03)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Figurka (S01E13)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
Private Practice (TV seriál)
Pushing the Limits (S03E04)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Excessive Forces (S05E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Are You There, God? It's Me, Dean Winchester (S04E02)
Jus in Bello (S03E12)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pro klid v duši (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
Nightshifter (S02E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Drž se svých zásad (S06E09)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All the Rage (S02E23)
Sensitive Jackals (S02E22)
Burton & Ernie (S02E21)
další epizody (12)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (11)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Monster (S08E24)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Apocrypha (S04E07)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace