Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ypsilonka tentokrát podrobí své specifické a zábavné jevištní analýze témata z nejkrásnějších – lásku, manželství, žárlivost a příbuzné jevy. Písničky, scénky, parodie, kvazi odborné výklady, čtení hesel, to všechno chybět nebude. Zaslouží se o to herci divadla J. Lábus, L. Sobota, J. Schmid, B. Poloczek, M. Durnová, host L. Hermanová a také Jana Synková. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Paity 

všechny recenze uživatele

Ypsilonka byla a je pojmem. Tento pořad pak dokázal, že umí nejen v rámci divadelní tvorby, ale také, že umí prodat své umění i do televize. A tak miliony diváků měli možnost vidět skvělé herce v akci. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chvilkami to zajiskří...mezitím nudí. 1) Spíš vzpomínka na dobu a lidi, než zábava. 2) Ano, vzpomínka na 65letou Ljubu Hermanovou, 35letého Luďka Sobotu, 28letého Jiřího Lábuse, 39letého Bronislava Poloczka či 35letého Miroslava Kořínka. Jo, jo, to to letí... ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

V titulcích pořadu uvedeno: název "Ypsilonka se baví III" - tentokrát o lásce. -------- Rok výroby je opravdu 1978 - děkuji uživateli Lasenice, že mě přiměl ověřit si to, a že můžu teď uznat svůj omyl. (Komentář doplněn 29. 5. 2023.) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tvl vůbec jsem nevěděl, že tohle dílko někdy Ypsilonka udělala - ta Liberecká ještě v roce 1976. Třeba takový Jirka Vágus ještě ani neměl 30. A třeba takový Venca Helšus snad z Liberce odešel až na 2 sezony do Národního koncem osmdesátek... a s těmi jejich písničkami mě to ani moc nebaví, jednou stačilo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jestli se jedná o čirou improvizaci nebo jde přece jen o leccos nazkoušeného je těžko soudit. Jisté je, že v určitých chvílích jsem se bavil, ale celkově to nějak neladilo dohromady. Působilo to jako orchestr, který hrát umí, ale přece jen mu to pár muzikantů kazí. Hodně velký mumraj může v celkovém vyznění působit spíše nezáživně. ()

Reklama

Reklama