Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marcus a jeho mladší sestra Audrey se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně zneužíván. Všechny děsivé události, které zažil v dětství se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii, která touží po pomstě. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...krvavá Marcusova jazda ,za svojou nevlastnou ségrou , kôli ktorej si od mníšok " vyštekal " masku ako výstrahu pre ostatné siroty , aby nekopírovali Jeho príklad , keď " bejzbolkou roztlieskal " posmeškára svojej 1člennej rodinky. Tou sa po zmasakrovaní rodićov a prechodným bydliskom v sirotčinci , stáva práve ségra a jeho pokus o rodinkárstvo kríži pár zbytočných bytostí , ktoré náležite ukladá do večného spánku. Keďže ségra nie je aź taká plachá - je o film postarané. Podobnosť s Hallooooow , čiste nenáhodná. Ďaľší príklad toho , že metalový sound podobným snímkom dvíha voltáž. Videl(a) si niekedy kostolnú scénu s farárom a takým hudobným podmazom ? Bodík dole za fyzicky pomerne " obschlého " Marcusa. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som presne 6 minút a 44 sekúnd. A to hovorí za VŠETKO.Tento trapas snáď točili nejaký študenti z katolíckej školy. Čistá tragédia. Kamera z mobilu s 3 mega pixelmi, herci z amatérskeho naivného divadla, kde sa snáď učia hrať na flautu, klarinet a iné osobné nástroje - učiteľa. Kurva a tie hlasy - to čo ako malo byť?? Ako CRITERS :D To mutujú pred pubertou?? No mám pocit, že túto čurákovinu väčšina z Vás pozerala zhúlená z poriadne kvalitnej trávy, keď to má až 46%. Si snáď robíte kozy. Som sa dal nalákať na obal. Ten je proste parádny. No opäť sa raz potvrdilo, že nie je všetko zlato čo sa blyští. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak uječený horror jsem ještě neviděl. Já chápu, že to mučení ženskou bolelo, ale mne to rvalo uši :-) Sirotčinec, kde jeptišky mučili chlapečka až z něho vyrostla zrůda. Narozdíl od jeho setřičky, ze které byl andílek.A tak po mnoha letech vyrazil na krutou pomstu do kostela. Brutální vraždy - jako rozšlápnutá hlava, useknutá hlava, upilování ruky ... apod. A k tomu hektolitry krve. Ale napětí žádné... OBSAH:Marcus a jeho mladší sestra Audrey, se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně využíván. Všechny zkušenosti, které přežil v dětství, se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii plné pomsty. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Herečka typu Lucie Borhyová přijíždí do katolické školy. Má akorát smůlu v tom, že zrovna, když chce zde uspořádat taneční vystoupení, vtrhne do prostor její agresivní bratr Marcus, který se rád koupe v krvi. Krvavou lázeň připravil pro všechny, kteří mu "osladili" dětství, ve kterém přišel o rodiče a ocitl se v nenáviděné církevní instituci pro sirotky, kde se dočkal jen zavržení a sexuálního zneužívání. Jelikož Audrey na svého bratra kašle, i ona se ocitne na seznamu těch, se kterými má Marcus nevyřízené účty. Marcus ji má za zlé, že jí adoptovali a ona ho nechala ve sračkách. Film z nezávislé produkce je poměrně nepříliš často viděnou kombinací subžánrů slasher a torture porn. Slasherem je v první polovině, mučení si nechává na druhou polovinu. V obou je docela zdatný, ale nepříliš profesionálně odvedená režie filmu a hodně levný vizuál, ubírají snímku na působivosti. Jasně, mizivý rozpočet nemohl filmu prospět po technické stránce, ale přesto se film režijně stává příliš jednotvárným. Dialogy a větší propracovanost příběhu je odsunuta do pozadí. O slovo se hlásí hlavně hektolitry krve a masakrální vraždění. V něm se režisér Matt Farnsworth (zahrál si zde roli policisty) krásně vyžívá a je v něm úderný. Vyloženě hnusnou scénou je ta, ve které se polonahá Audrey snaží zbavit ostnatého drátu, kterým má spoutané ruce. A najdou se i mnohé další, které málo otrlým divákům způsobí šoufl. Vraždění je poměrně detailní, takže příliš se nespoléhejte na to, že kamera uhne. Neuhýbá téměř vůbec! Jenže obrazově je film vyloženě ošklivý. Syté barvy, nepříliš konzistentní nasvícení, rozplizlý zoom. Filmu poměrně prospěl prvek, ve kterém Farnsworth napodobuje režii hororových filmů osmdesátých let. Nevylučuji, že nekvalitní obraz byl jeho záměr, jak napodobit klasiky typu Halloween nebo Pátek 13, k nimž má film svým pojetím velmi blízko. Dokonce je zřetelně i v mnoha ohledech vykrádá - maniak má sestru, kterou chce zabít, nosí masku, tvář ukáže jen v dětství, k zabíjení má v oblibě mačetu a jiné, okatě vyhlížející prvky ze slavnějších vzorů. Film zpočátku přeskakuje ze zabijákovi minulosti do současnosti, kde jsou nám osvětleny důvody jeho změny povahy a přerod na vraždící monstrum. Jen dobová výprava vypadá i po letech prakticky nezměněna. Když to shrnu, na filmu je nejlepší brutální zabíjení, které je natočeno dobře a detailně, i když samozřejmě figurínu bezpečně rozpoznáte. Charakterově ploché postavy nevyvolají žádné emoce, a tak vám zřejmě nezbyde nic jiného, než fandit zabijákovi, který nějaké to (ne)okoukané charisma má. Blond Diane Foster je i producentkou filmu a celkem bez problémů se promenáduje ve filmu spoře oděná a neváhá se odhalit (ve sprše). Nikoho už zřejmě nepřekvapí ani klišé, že zabiják má sestru vždy jak z přehlídkového mola. Film má neselhávající tempo a krátkou stopáž. A kdybyste náhodou měli pocit, že vám z filmu měkne mozek, jen klid a žádnou paniku, Marcus vám ho stejně rozmlátí. 60% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

VELMI poetické. Děj celkem o hovnu (inspiraci M.Meyersem musí zachytit i antifanda žánru), sympatický hl. hrdina-killer v masce a „tak trochu“ jiný lovec hlav než ten Mortena Tylduma (resp. J. Nesba) a „tak trochu“ jiná http://www.csfd.cz/film/12855-odplata/ než ta B.Helgelanda resp. M. Gibsona. Stěžovat si u tohoto snímku na málo vykreslenou psychologii postav, chatrný scénář, slabé herecké výkony....LIDI, to snad nemůžete myslet vážně?! Nespletli jste si žánr? Pokud očekáváte filozofickou podívanou, zkuste spisy Platónovi (popř. Euripidovi). Pro vás OSTATNÍ, co se spokojíte s adrenalinovým nářezem šmrcnutým nefalšovanou, poctivou (slitování a jakékoliv city postrádající) řezničinou, přejdete bez povšimnutí, že se (občas) hlavní hrdina chová jako idiot (narážím na momenty, kdy stojí jako přikovaný a nechává si (nepochopitelně) naložit, máte smysl pro NADHLED a neomdléváte při pohledu na první kapku krve (neboť ve světle toho, co (si) prožívá hl. hrdinka (Audrey), působí Gibsonovo Umučení Krista jako pohádka na dobrou noc), MÁM typ na Pa večer. Ideální na odreagování se po těžkém (pracov.) týdnu (pokud tedy nedáváte přednost ruchu a společnosti (na) baru). P.s. to uživ. J*A*S*M. Nevím, co se Ti na téhle metalové ukolébavce Deception of a Ghost nepozdávalo. Já si jejich „These Voices“ náramně užíval. P.p.s. přiznám se, jsem ateista. V kostele jsem nějaký ten Pa (resp. Ne) nebyl, když už zavítám, tak z důvodu tamějšího klidu a s tím spojeným načerpáním pozitivní energie a „dobytí baterek“, o samotném náboženství vím minimum, ALE... zdejší kostel mi nepřijde jako veskrze tradiční (typický). Možná mě ale někdo (pravověrný křesťan) vyvede z omylu s tím, že doba se zatraceně mění, je potřeba přitáhnout nové ovečky do stáda a tohle je jeden ze způsobů?! Tomuto snímku přišpendlíte buď odpad nebo min 3*, nic mezi. Takže, 60% za příjemný relax, IKDYŽ (musím přiznat) chvílemi už jsem tak nějak pouze čekal, kdy se to zvrtne v regulérní „laciná porno jatka“ a pravdou zůstává, pojmout to tvůrci jako regulérní (jakékoliv dialogy postrádající) 20-ti minutový (hudební) metalový videoklip, neměl bych větších námitek...... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama