Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

mm13 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale to je asi tak všetko. Na rozdiel od "regulérnych" pixarovských kraťasov nemajú Materove dobrodružstvá žiadnu pridanú hodnotu. Prídu, pobavia (tu viac tam menej) a zase odídu. Ale moje chlapčisko sa od toho nevie odtrhnúť, tak pokiaľ bolo cieľom osloviť pätročných, potom im to sakra že vyšlo ;) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Devět různě krátkých grotesek, resp. povídaček o Burákově vpravdě bohaté minulosti (kaskadér, hasič/doktor, wrestler, toreador, ufolog, soukromé očko, metalista, astronaut, tuningový drifter). Samozřejmě jsou zacílené na dětské diváky, ale spoustu vtípků, detailů a žánrových parafrází ocení spíše ti dospělejší. Protože se princip nemění, je těch 35 minut najednou docela velká porce, lépe tedy konzumovat jednotlivě. ()

Reklama

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nenápadité... každý minipříběh má přesně shodnou linii s jakýmkoli jiným... ždáný vtip, překvapení, ani nápad... jediná (snad i za tři hvězdičky) epizoda která za něco stojí je detektivní parodie na klasické filmy. Jinak hrůza! (nechápu jak může mít tohle takové ohodnocení ve srovnání s podhodnocenou dvojkou Aut, která má alespoň příběh!) ()

pitbull96 

všechny recenze uživatele

Z názoru grafiky se mi to moc líbí. Vyobrazení je totožné jako ve filmu, takže je vidět že do toho dávaj z PIXARU všechno. A toho si velmi vážím. Už tu taky byli ti, kteří na názvu filmu chtěli vybalit balík a natáčeli seriály. Ale problém vždy byl, že animace s porovnáním s filmem byla otřesná (Madagaskar, Kung fu panda). Ale zde se nemaj za co stydět, naštěstí pro diváky.... 3* ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No teda, ten Burák válí. Jedna skvělá historka za druhou. Všechny byly super, nejvíc se mi líbila s ufem a metalista, ten hit kurňa kurňa, to je teda píseň. Mohli být malinko delší příběhy, ale stálo to za kouknutí. I kdo neviděl film Auta, tohle ho vůbec nemůže nějak mrzet, protože se na ten film po tomhle určitě koukne. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama