foto

Jonathan Adams

  • nar. 16.7.1967 (52 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Americký herec, narozen roku 1967 v Pittsburghu v Pensilvánii. Mezi rokem 1996 a 2000 strávil čtyři roky v oregonském Shakespeare festivalu, kde hrál.

Několikrát se objevil v americké televizi. Nejvíce ho můžeme znát z pořadu AMERICAN DREAMS, kde hrál muže jménem Henry Walker, který pracoval v radio televizním obchodu. Pořad běžel na televizní stanici NBC od roku 2002 do roku 2005.

Poté se objevil jako Dr. Daniel Goodman v televizním seriálu BONES, který beží na televizní stanici Fox. Na začátku druhé řady, musela jeho postava opustit scénu, nenávratně. Dále se objevil v seriálech jako NCIS, 24, THE CLOSER, NCIS: LOS ANGELES.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lego DC Super hrdinové: Aquaman
2017 LEGO Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat (TV film)
The Sweetest Christmas (TV film)
2012 The Polar Bears
2011 Burák v povětří
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2007 Doktor Strange
2005 Planetfall
1998 Můj pes Buddy 2
1991 Heartstopper

TV seriály

2019 Poslední chlap (TV seriál)
A Moving Finale (S07E22)
The Favourite (S07E21)
Yass Queen (S07E20)
další epizody (8)
2018 Poslední chlap (TV seriál)
The Gift of the Mike Guy (S07E09)
HR's Rough n' Stuff (S07E08)
Dreams vs. Realty (S07E07)
další epizody (9)
2017 The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
2016 Mystérium sexu (TV seriál)
Vydědenci (S04E05)
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Lily (S04E20)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Victims of Love (S03E12)
Like a Bad Penny (S03E07)
Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
Smrt na jazyku (S06E17)
2013 Pomsta (TV seriál)
Kolize (S02E12)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Head Games (S02E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Uzemnění (S03E13)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Necessary Evil (S05E15)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Black Panther (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Vigilante (E04)
The Deep End (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ztracených synů (S06E17)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Najdi a znič (S01E04)
The Philanthropist (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Perfektní zločiny (S05E22)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
2008 Cars Toon: Burákovy povídačky (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Being Joey Carmichael (S04E15)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kill, Baby, Kill! (S05E09)
2007 Cane (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
One Tree Hill (TV seriál)
The Birth and Death of the Day (S04E20)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Vojákova smrt (S01E21)
Kosti na prodej (S01E20)
další epizody (13)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
2002 American Dreams (TV seriál)
American Embassy, The (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Producenti (S08E12)
1998 Felicity (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2015 Bomba, která mohla zničit lidstvo (TV film)
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
2010 President's Book of Secrets, The (TV film) - vyp.
2006 Proroci science fiction (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace