foto

Jonathan Adams

  • nar. 16.7.1967 (50 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec, narozen roku 1967 v Pittsburghu v Pensilvánii. Mezi rokem 1996 a 2000 strávil čtyři roky v oregonském Shakespeare festivalu, kde hrál.

Několikrát se objevil v americké televizi. Nejvíce ho můžeme znát z pořadu AMERICAN DREAMS, kde hrál muže jménem Henry Walker, který pracoval v radio televizním obchodu. Pořad běžel na televizní stanici NBC od roku 2002 do roku 2005.

Poté se objevil jako Dr. Daniel Goodman v televizním seriálu BONES, který beží na televizní stanici Fox. Na začátku druhé řady, musela jeho postava opustit scénu, nenávratně. Dále se objevil v seriálech jako NCIS, 24, THE CLOSER, NCIS: LOS ANGELES.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polar Bears, The
2011 Burák v povětří
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2007 Doktor Strange
2005 Planetfall
1998 Můj pes Buddy 2
1991 Heartstopper

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
About a Girl (E03)
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Lily (S04E20)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Veritas (S06E22)
In the Belly of the Beast (S06E17)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Uzemnění (S03E13)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Black Panther (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Perfektní zločiny (S05E22)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
2008 Cars Toon: Burákovy povídačky (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Vojákova smrt (S01E21)
Kosti na prodej (S01E20)
další epizody (13)
2005 Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
American Embassy, The (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2015 Bomba, která mohla zničit lidstvo (TV film)
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
2010 President's Book of Secrets, The (TV film) - vyp.
2006 Proroci science fiction (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace