foto

Robert Ito

  • nar. 2.7.1931 (88 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Burák v Tokiu
2007 Mladí Titáni v Tokiu
1999 Kód Omega
1998 Teror v Limě
1997 Všechno zlé je pro něco dobré (TV film)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Mrtvý bod
1995 Jonny Quest Versus the Cyber Insects (TV film)
Válka mezi námi
1994 Proces na severu (TV film)
1993 The Magic Paintbrush (TV film)
1991 The Great Pretender (TV film)
1990 Cvoci
1989 The Vineyard
1988 Aloha Summer
1987 Soukromé vyšetřování
1986 American Geisha (TV film)
1985 Modlitba smrti
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
1978 Ponorka na dně
1977 SST: Death Flight (TV film)
Černá neděle
1976 Bitva o Midway
Helter Skelter (TV film)
Special Delivery
1975 Death Scream (TV film)
Peeper
Rollerball
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Fer-de-Lance (TV film)
Letiště 1975
Men of the Dragon (TV film)
Terminal Man
1973 Naked Ape, The
Pueblo (TV film)
Soylent Green
1971 What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1969 Some Kind of a Nut
1966 Dimension 5
Women of the Prehistoric Planet

TV seriály

2008 Cars Toon: Burákovy povídačky (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Mistři ovládání ohně (S03E13)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Autor, autor (S07E19)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Hungry Man (S01E21)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Válečník (S02E07)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Agenti z podsvětí (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Jsme vzdáleni celé světy (S02E10)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Nisei (S03E09)
1994 Gargoyles (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Day of the Samurai (S01E55)
Odpadlík (TV seriál)
Samuraj (S01E14)
1992 Batman (TV seriál)
Night of the Ninja (S01E28)
Highlander (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
ProStars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
The Karate Kid (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Děti světla (S05E07)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Plnoletost (S01E18)
1987 Ohara (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
Rambo (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Visions (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Korejský chirurg (S05E10)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vraždy v Čínské čtvrti, 2. část (S02E02)
Vraždy v Čínské čtvrti, 1. část (S02E01)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Amazing Chan and the Chan Clan, The (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Na trh (S01E02)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Agent Smart (TV seriál)
The Amazing Harry Hoo (S01E25)
1965 I Spy (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

Host

TV pořady

1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky