Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Devět různě krátkých grotesek, resp. povídaček o Burákově vpravdě bohaté minulosti (kaskadér, hasič/doktor, wrestler, toreador, ufolog, soukromé očko, metalista, astronaut, tuningový drifter). Samozřejmě jsou zacílené na dětské diváky, ale spoustu vtípků, detailů a žánrových parafrází ocení spíše ti dospělejší. Protože se princip nemění, je těch 35 minut najednou docela velká porce, lépe tedy konzumovat jednotlivě. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Burák je geniálně vymyšlená postava typického amerického burana, která svým osobitým stylem dokáže vykouzlit úsměv na rtech snad každému. Oproti filmu je to samozřejmě slabé, ale i tak je to na krátkodobé pobavení velmi dobrá věc. Hrozně mě ale štve, co Pixar s tímhle světem později udělal a jak ho pro mě totálně zlikvidoval. 70% ()

Reklama

Radek273 

všechny recenze uživatele

Burák si hraje na hasiče (1), kaskadéra (3), toreadora (3), pak je v Tokyu (2), vidí UFO "Bouráka" (3), stává se wrestlerem (3), rockerem (1), kosmonautem (1), detektivem (2), je přestavěný na akrobatické letadlo (4) a nakonec cestuje časem (0). A vše končí "..a ty si nevzpomínáš, Blesku?!" No, zkrátka hodně laciné! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiaľ celovečerný, animovaný film z roku 2006 "Cars" som ešte nemal možnosť zhliadnúť. Zdá sa, že to budem musieť napraviť. Pretože som si zatiaľ pozrel tri alebo štyri časti z krátkometrážnej série "Cars Toon: Burákovy povídačky" a dosť dobre som sa pri nich pobavil. Spolupráca Walt Disney Pictures so štúdiom Pixar sa vypláca. Toto je len taký malý bonus, ale v prevedení od ľudí zo spomínaných filmových spoločností to pôsobí profesionálne a zábavne. Napríklad taká historka o tom ako boli Bourák a Lighting McQueen metalisti je teda kurňa dobrá. A ani ostatné časti, čo som videl, nie sú o nič horšie. *** ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak, jelikož jsem fanouškem obou dvou dílů Aut, tak jsem si tenhle krátký film nemohl ujít. Některé povídky se mi líbily více a některé méně. Asi nejvíc se mi líbila poslední povídka a to burák v Tokiu a nejméně asi úplně první a to Burák kaskadérem. Jinak se mi líbil Blesk McQueen v podání Buráka. Vždycky tam hrál nějakého nešiku, až na poslední 2 příběhy. Jinak nechyběly dobré vtipy. Cars Toon je doopravdy dobrý filmeček a když jsem ho viděl po prvé tak jsem si ho po skončení pustil ještě jednou. 80% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama