Reklama

Reklama

George & A.J.

  • USA George & A.J.
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 4 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Film animovaného studia PIXAR začíná scénou z filmu VZHŮRU DO OBLAK. Dva sociální pracovníci George a A. J. zaklepou na dveře staříka, ten se ale nechce vydat do jejich rukou a společně s domem odlétá do oblak. Mnozí jiní staříci a stařeny se tímto činem inspirují a George s A. J. mohou tomuto fenoménu jen přihlížet. (Dydzej)

Recenze (17)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Průměrný vtip v podprůměrně animaci a určitě i s něčím nadprůmerným. ... ( Po 5 min intenzivního přemýšlení : vzducholodí ! ) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Co to sakra mělo byt? A k tomu to výtvarné podání, kde postavy ani neotvírají hubu když mluví .... Tohle je velká propast a asi nejhorší kratkometrážní film z dílny Pixaru. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Povedené. Up jsem viděla a to se mi strašně líbilo. Tento kraťásek dal nahlédnout do trápení dvou pracovníků domova důchodců. Upřímně jsem jich litovala, evidentně všichni důchodci se rozhodli vyhlásit jim válku a zdrhali i se svými domy jakýmikoliv způsoby (asi nejvtipnější stejně byla babka, která zapřáhla svou tlupu koček a nechala se jimi odvézt :D). Animace sice neskutečně bídná, ale tak jestli to bylo v rámci návrhů na Up, jak jsem někde četla, tak fajn, ono na humornosti to stejně neubírá. "That was the crazies thing, I've ever seen." - talking dog: "Hi there.". ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je další kousek, který navazuje na snímek "Vzhůru do oblak". Je o dvou chlapících, kteří měli vystěhovat Carla Fredricksena (děda ze "Vzhůru do oblak"). Co na snímku hned zaujme, tak to je animace, která je rozhodně netradiční. A já jsem z ní nadšený. Myslím, že se většinou nebude líbit, ale nemůžu si pomoct, mě naprosto dostala. Hlavně proto, že snímek je jen bonusem k hlavnímu filmu a vlastně nic nového a ani moc zajímavého nepřinese. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ultrajednoduchá 2D animácia nebola zlá, aj keď som si spočiatku myslel, že mi chvíľami mrzne obraz. Nejaký ten vtip sa aj vydaril, ale žeby to humorom sršalo, ani by som nepovedal. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak krátké, dávám odpad. Nápady s domy v návaznosti na film Up byly docela vtipné, ale jinak nuda. A ta animace, to néééé! ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Jen hrubě nahozený nápad, co by se dřív na veřejnost dostal leda jako dobře schovaný DVD-bonus pro skalní fandy. Zařazení do druhého dílu regulérního výběru „Pixar shorts“ je další známkou, že krásným hračičkům s perfekcionistickými sklony začala někde kolem desátého celovečeráku docházet šťáva a firemní žezlo převzali obchodníci. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vtipná epizodka se zřízenci domova důchodců z filmu Up (přesahující až za jeho konec). Ubohá 2D animace připomíná slabě rozpohybovaný storyboard. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa je to jeden z najhorších krátkych filmov od Pixaru. Ani mi tak nevadila storyboardová 2D animácia, naopak ma inšpirovala. Je zaujímavé sa pozerať na storyboard, ktorý bol neskôr animovaný v Adobe After Effects. Áno, takže animácia je OK. A teraz k príbehu. Opäť tu máme to keď Pixar robí niečo ako prequel alebo doplnok k celovečernému filmu (teraz je tu k filmu Hore). Tu to nedopadlo až tak dobre ako u iných kraťasov tohoto typu. Nie je to záživné, je tam síce zopár dobrých vtipov, ale inak nič. Na Pixar je to dosť málo. Videl som si aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Josha Cooleyho, kde rozprával skutočne zaujímavé veci o tomto snímku. ()

Reklama

Reklama