Reklama

Reklama

Největší discoshow a největší hity v největší narozeninové párty tohoto roku. Michal David slaví „kulatiny“ a s ním tisíce jeho fanoušků a přátel. Mezi gratulanty se objeví Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Karel Gott, Pepa Vojtek, Petr Kolář, Daniel Hůlka a další hvězdy české populární scény. Moderuje Leoš Mareš. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

andriy odpad!

všechny recenze uživatele

Reklamní přestávky jsou zde potřeba - je nutné pravidelně odbíhat zvracet aneb buran slaví 50 v buranském stylu. Zařadit toto v sobotu od 20 hodin je hrdelním zločinem. Mareš prohlásil "Kam se hrabe JAR" - radši tisíc hodin toho nejnudnějšího, co zatím bylo možno v Africe na fotbalovém mistrovství vidět, než minuta této monstrsračky. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa Vláďa Štancl nehnevá, ale otravovať tu vzduch bezmála 30 rokov svojimi bezduchými odrhovačkami o tom, ako všetci pijeme colu a ako je fajn na diskotékach, tak to už hraničí s drzosťou. Keď tieto disco "hity" navyše dostanete v podaní napózovaného zrelého obtlstnutého päťdesiatnika s plešinou a umelým chrupom, už to naozaj dostáva skôr komediálny nádych. Nehovoriac o tom, že nazvať si túto oslavu narodenín "mejdanom roka" je trúfalosť, ktorú nemienim stráviť ani s veľkou podporou bubliniek zo silvestrovského šampanského. Hnus. ()

Reklama

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle primitivní bolševickou sračku nesnáším už od okamžiku, kdy ji Janeček vysral... Zlatí hoši z Nagana nám udělali medvědí službu, když ho připomněli a on se jim vnutil na Staromák. Nebýt jich, tak tohle hovno zůstalo v hajzlu, kam vždycky patřilo. Až ho Miloš v říjnu vyznamená za to, že se zasloužil o stát v oblasti kultury, budu blejt! ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

No to si snad TV hovNOVA dělá prdel, ne? Radši budu píchat s krokodýlem, než v sobotu v hlavním vysílacím čase (nebo v libovolný den v libovolném čase) sledovat estrádu komunistických fosilií na počest padesátin pseudozpěváka, jehož porevoluční exhumaci formou "hokejové hymny" považuji za zločin proti vkusu i lidskosti. Vyrůstala jsem na tom, měla jsem tuhle hudbu ráda, ale jako dospělá ji jednoduše nesnesu a jejího protagonistu jakbysmet, sorry. ANI ZA ZLATÉHO PLEJTVÁKA OBROVSKÉHO! Hnus, velebnosti, jdu blejt! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já opravdu nevím, proč mají někteří lidé potřebu dávat odpad. Michal David má své koncerty jako jednu obrovskou show. Kdo alespoň na jedné byl, tak to ví. Když vezmu v potaz jeho písničky, tak řada z nich jsou skutečné megahity. Dosud se hrají na diskotékách, v rádiích. Kolik lidí dokáže vyprodat O2 Arénu? Dobře, trochu se nám Míša zapotil - není divu, když na něj svítí tolik reflektorů a dokáže běhat po pódiu a neuvěřitelně se pohybovat. Ok, nejsem zrovna zarytý fanoušek Damici. Ale na druhé straně se tu objeví řada interpretů. Hanu Zagorovou mám rád, Karla Gotta také. Zazní krásné songy. Řeknu to tak, kdo dokáže udělat naráz tolik lidí šťastných a ještě má v zásobě takovou dávku hitů a písní, které i po mnoha letech dokáží dojmout a roztančí stovky lidí, nemůže být špatný. Podle mě je super show nabitý úžasnými songy. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama