Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatý "dokument", kde většina vtipných situací vzniká hlavně při srážce skvělého komentáře Vladimíra Čecha s tím, co se ve filmu skutečně děje. Stopáž je tak akorát, aby film neztratil tempo a v porovnání s ostatními romatickými komediemi nemůžu hodnotit jinak, než za plný počet. Osobně mě nejvíce pobavilo to, jak "samčí společenství" "probírá" první milostné hrátky... ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

Komentář Vladimíra Čecha je opravdu vtipný a originální a při prvním zhlédnutí se mu ještě celkem daří zakrýt fakt, že příběh je tak jednoduchoučký, že by se dal odvyprávět za deset minut, že celý film vypadá neskutečně levně a Carmen Electra „hraje“ neskutečně špatně, navíc zdaleka nenaplňuje představu průměrné lidské samičky (chápu, že tohle pánům asi vadit nebude). Druhý pokus ale nedoporučuju ani jejím největším fandům. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Takový milý dokumentárně instruktážní film určený zvídavým mimozemšťanům. Prostřednictvím tohoto počinu mohou lépe pochopit principy, zákonitosti, úskalí, vzestupy a pády lidského intimního života. Počítám, že to běží na všech intergalaktických mutacích Discovery channelu. Ten nápad s doprovodným komentářem (fantastický Vladimír Čech) je jednoduše geniální a geniálně jednoduchý. Disponuje báječně trefnými a vtipnými postřehy a zakolísá jen na pár místech. Jako romantický film by to stálo za vyliž starou bačkoru, kdežto dokumentární pohled filmu dodává excelentní rozměr a celé to zvedá na hodně zajímavou úroveň. Dost možná jednou pustím tento originální snímek dětem a ušetřím si tak práci se sexuální výchovou a všemi těmi omáčkami s motýlky a včelkami :-) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ano, Sperminátor je geniální, Carmen umí probudit nejnižší chlapské pudy, ale tím výčet pozitiv končí. Z komentáře Vladimíra Čecha sice občas vypadne fajn hláška, ale zbytek je nudná romantika bez jediného zvratu a kapky opravdové emoce. Fajn nápad, výsledek absolutně mimo. Ne, že bych se úplně nudil, jen to za pár hodin klidně vyšumí… ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama