Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Ten název musí odradit každého, ale kdo omylem zahlídne jen kousek, ten se už od televize neodtrhne. Originální a neuvěřitelně vtipný film natočený jako přírodopisný dokumet pro mimozemšťany doprovázenýv české verzi naprosto geniálně suchým komentářem Vladimíra Čecha. Ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor, jsem se už válel smíchy na podaze:))) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

capák 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, kterou na filmech oceňuju nejvíc, je jejich originalita, a tenhle "dokument" má tak originální a přitom jednoduchej nápad, že si s tím vystačí po celejch 90 minut. Sexuální praktiky pozemšťanů je velmi milá komedie s úžasným komentářem Vladimíra Čecha, díky kterýmu je film o třídu lepší, než by nejspíš byl bez něj, protože samotnej děj vlastně zas tak zajímavej není a chybí v něm jakejkoli větší zvrat. Úžasným nápadem jsou i scény se spermiema, ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor nebo když spermie chlastaj pivo a hrajou karty jsem se smíchy málem udělal, stejně tak jako jsem se málem udělal při scénách s Carmen Electrou. Odteď už nikdy nebudu šoustat jako králík, ale jedině jako člověk. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama