Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

S obrovskou dávkou nadsázky a obrovským (mimozemským) nadhledem nám tvůrci představují partnerské vztahy na naší milované planetě. V úvodu to celé opravdu funguje a je to dost vtipné a trefné. Po první kopulaci to celé značně ztratilo na kráse, nadsázka se kamsi vytratila a do samotného závěru už to bylo takové udýchané a nepříliš záživné. Veškeré moje hvězdičky putují ke skvěle napsanému vypravěči, který to celé odvyprávěl náramně. Věčná škoda, že se celý snímek netáhl v instruktážní rovině a nezachoval si svůj nadhled. Určitě bych šel s hodnocením víc a troufám si tvrdit, že by měl snímek snad i potenciál stát se kultem. Tento snímek by snad mohl posloužit i vyrůstajícím ratolestem namísto pohádek o nadržených motýlcích. ()

Reklama

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: vypravěč: - "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti." & vypravěč: - "Oblíbené přirovnání... Šoustat jako lidi." & vypravěč: - "Sameček tasí z pochvy tři plátky zelené kůry (vytahuje bankovky z pěněženky) a dává je velkému válečníkovi (vyhazovači u baru)." & vypravěč: - "Sameček si se samičkou potřesou pažemi. Samička studuje samečka a on na oplátku zase jí." & Bill: - "Dáš mi svůj telefon?" Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš." vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." & vypravěč: - "Samečkovo tělo se chvěje úzkostí. Tělní tekutina, řečená pot, řine se ze všech pórů. Sliny, neboli bílá pěna kapou z jeho úst. Tento stav pomine teprve tehdy, až se s jeho partnerkou shledá." & vypravěč: - "Do dírek ve sluchových orgánech vkládá výměšky drobných mořských tvorů, zvané perličky. Dírkami, symbolem ženství, se nechala zohavit již v raném dětství." ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

capák 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, kterou na filmech oceňuju nejvíc, je jejich originalita, a tenhle "dokument" má tak originální a přitom jednoduchej nápad, že si s tím vystačí po celejch 90 minut. Sexuální praktiky pozemšťanů je velmi milá komedie s úžasným komentářem Vladimíra Čecha, díky kterýmu je film o třídu lepší, než by nejspíš byl bez něj, protože samotnej děj vlastně zas tak zajímavej není a chybí v něm jakejkoli větší zvrat. Úžasným nápadem jsou i scény se spermiema, ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor nebo když spermie chlastaj pivo a hrajou karty jsem se smíchy málem udělal, stejně tak jako jsem se málem udělal při scénách s Carmen Electrou. Odteď už nikdy nebudu šoustat jako králík, ale jedině jako člověk. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno