Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak je to taková milá blbinka, u které se asi dobře pobavíte. Navíc je zajímavě natočená a docela originální, takže nehrozí, že byste se při sledování nudili. O to se vlastně už postará samotná přítomnost Carmen Electry, která je opravdu k nakousnutí... ;) Jen mi to připadalo tak trochu laciné a prvoplánovité. Ale je to chyba? [únor 2005] ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ano, Sperminátor je geniální, Carmen umí probudit nejnižší chlapské pudy, ale tím výčet pozitiv končí. Z komentáře Vladimíra Čecha sice občas vypadne fajn hláška, ale zbytek je nudná romantika bez jediného zvratu a kapky opravdové emoce. Fajn nápad, výsledek absolutně mimo. Ne, že bych se úplně nudil, jen to za pár hodin klidně vyšumí… ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." To mohla být tak ukázkově nudná romantická komedie ... kdyby to lidské páření nekomentovali mimozemšťané. Jejich pohled na složitosti lidských vztahů je natolik dokonalý, že se mu lze snad jen smát a samozřejmě s ním i souhlasit. Já se tedy bavil skvěle, úhly zaoblení Electřiných partií si rovněž získaly můj respekt a příště bych prosil pokračování o páření nepřizpůsobivých spoluobčanů. Já vím, že by to byl jen kraťas, ale zmatený mimozemšťan by ho svým komentářem jistě opět vytunil k dokonalosti. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepší film s Carmen Elektra v jednej z hlavných úloh. Veľmi príjemná, roztomilá, oddychová a hlavne zábavná romantická komédia, v ktorej sa dozvieme všetko podstatné o dvorení a párení ľudského druhu, a to z pohľadu nestranného pozorovateľa z inej planéty. Alebo že by z inej galaxie?... To je vlastne jedno, hlavné je, že tento snímok predstavuje svieži vetrík medzi romantickými komédiami nielen tej doby, ale ešte aj v súčasnosti. Úsmev mi nezmizol z tváre po celý čas, a to veru pri sledovaní nejakej komédie nie je až tak často. A pri niektorých komentároch mimozemšťana-dokumentaristu mi dokonca vyzvŕtalo aj bránicu. Skrátka veľká pohodovka. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná a pomerne originálna romantická komédia, ktorá sa nehrá síce na prvú ligu, ale mnohé filmy z nej presvedčivo poráža (bola v USA vôbec v kinách?). Taktiež asi jediný projekt, kde je Carmen vyslovene sympatická, škoda, že nemá podobných úloh viacero. Plagát (a Carmen) vyzerá ako z pornofilmu, ale nenechajte sa zmiasť:). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama