Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

pm 

všechny recenze uživatele

Není to prvně, co evropský autor natočil znovu svůj vlastní film pro Američany, škoda jen, že z původní skvělé žensky odlehčené francouzské komedie nám zůstala zbytečná kopie. Prostě z podstaty nesnáším remaky, natož bez přidané hodnoty, ale i tak, mám-li být upřímná, fajn oddechový výplach hlavy s příjemným OST. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příšerně unylá věc. Po dvaceti minutách jsem měl chuť vypnout přehrávač a dělat něco smysluplnějšího, tedy naprosto cokoliv, ale nakonec jsem stejně vydržel do očekávaného konce (konců). Ona Miley Cyrus (tady ještě v době před znevkusněním) jinak hraje dobře, o Demi Moore platí totéž... Jenže když nemají co hrát, je to bída. Jediným světlým bodem byla scéna rodiče u večeře - potomci v pokoji. Jinak nic. A také byl docela průšvih, že jediný originálnější nápad, tedy chatovací okna vyskakující přímo do obrazu, pro změnu zabil ořez obrazu.__P.S. Pokud obraz oříznutý nebyl a ta okna byla tak osekaná schválně, jsou tvůrci ještě neschopnější než jsem si myslel. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Naprostá teenager klasika. Začne to vztahem s kamarádem, přijde hádka, usmíření a happyend. Nic novýho, ale takle se to hodnotit nedá, prostě moc novýho toho ani vymyslet nejde. Takže se to musí brát z hlediska provedení, obsazení atd... Miley je sympaťanda, její kamarádky vypadaly taky k světu. Ten její gejík věřím, že taky oslovil holčičí stranu. A celkově to mezi nima všema včetně mamky, taťky a babči fungovalo....průměr, u kterýho se člověk nenudí. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)
  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)
  • Režisérka Lisa Azuelos natočila stejnojmenný film LOL (2008) poprvé v roce 2008. Svými příběhy se však liší. (iampatrik)

Reklama

Reklama