Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miley Cyrus se rozhodla, že vystoupí ze stínu "Hannah Montana" a zahraje si drsnou teenagerku. Jenže si neuvědomila, že "LOL" je neskutečný blábol, který je tak naivní, že milá Miley ještě hlouběji zapadla do škatulky, v které si tak pěkně ustlala. Natáčí pro mladé a pro nikoho jiného, vypadá to ale, že si sama dělá scénáře, nebo jí v tom pomáhá někdo zhruba stejně starý. Nevím, co podobný film chce říct. Chce vychovávat? Jestli ano, tak proč se zde matce říká bitch? Proč se slečny oblékají jako prostitutky. A proč se tak vlastně chovají? Nebo je to snad obraz upadající americké společnosti? Proč se potom všechny postavy berou tak neskutečně vážně? Kde je nějaká sebekritika? "LOL" byl původně francouzský film (uváděný také jako "LOL"). Remake si natočila sama režisérka, která soudnost podle všeho skutečně ztratila. V tomhle případě podle všeho remake znamená, že se vezme celkem dobře hodnocená látka, z té se ostříhá všechno zajímavé, aby to bylo pro Američany skousnutelné, do toho se nacpou známá jména jako Demi Moore, zmiňovaná Cyrus anebo Thomas Jane, jedna zašlá hvězda (nám navíc naprosto neznámá) po plastikách, která vypadá jako něco, co by neuspělo ani v konkurzu na styčného důstojníka na lodi Enterprise, a z toho celého se uvaří naprostá hloupost, která hraje na to, že divák podle všeho snese všechno. Apeluji na vás. Nenechte si takové vymývárny líbit. Chtějte chytré komedie, silná dramata. Chtějte komedie jako "Bláznivá zatracená láska" nebo "Ženy sobě", ty mají něco do sebe. Tohle je jen bohapustá slátanina, která doufala, že známá jména něco dokáží, ale jak, když mají s prominutím debilní scénář? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 7 // Otvárací Víkend USA: $46,500 // Podľa väčšiny je film napísaný a zrežírovaný čiste pre teenagerov ženského pohlavia. Čo je celkom zaujímavé, pretože som chlap a neuveríte, ale mne sa to páčilo. Možno je to tým, že k spokojnosti z filmu nepotrebujem veľa...... Francúzsku verziu som nevidel, tak nemám čo porovnávať, ale táto verzia mi prišla v celku jednoduchá a sympatická.... 70%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejná režisérka, stejné postavy, stejné dialogy, ale američtina místo francouzštiny, aby vypasení dyslektici nespálili příliš kalorií kroucením krků při čtení titulků. Jediné pozitivum oproti originálu spatřuji v tom, že sexuchtivá mládež tentokrát na hlavách nosí relativně normální účesy místo půlmetrových kaktusů, ale ani tak jsem stejný film s dokonaleji oduhrovanou mládeží nedokázal dokoukat do konce. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdejší roztomilá dětská hvězdička Disney seriálu a „momentálně“ zlobivá holka Miley Cyrus v nijak zvlášť inteligentním příběhu těsně předtím (i když film si dlouho dral cestu k divákům), než ostříhala dlouhé vlasy a začala se prezentovat jako zpívající pornohvězda, která odhazuje kalhoty a na pódiu se kroutí v body a podivných chlupatých kostýmcích, nebo si zapálí jointa, jako by se nechumelilo. Ani komické, ani dramatické. Neublíží, ale Miley to podstatně víc sluší na demoliční kouli.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama