Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Ach Tvůj Bože!!! Tohle bylo opravdu za trest. Nejen, že celý film byl praktickou exkurzí v obludáriu, ale tak mohutné výstřiky emocionálních žvástů do éteru, potažmo povědomí diváků (cílová skupina 10-15, zřejmě), mne utvrdily v tom, že dnešní mládež musí být nutně dementní díky takovým patosům a hormonálním sračkám, které naprosto neodpovídají skutečnosti. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy matka seřvala dceru a ta běžela do pokoje ke svému deníčku píšíc : "Proč jsem to zas tak pokazila?". Je tohle reakce normálního teenagera? Nenechte se vysmát. Ten by v deníčku tak nehorázně dehonestoval matku, že by si to za rámeček nedala. Mno a když vezmu zbytek tohoto dokumentu o "dementní americké mládeži na střední", vyjde mi odpudivá nekoukatelná zhovadilost s naprosto nesympatickými herci. Kristova noho, nikdy víc! 0% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzský originál neznám,takže nemám možnost srovnání,nicméně tohle není nic víc,než klasická a neškodná teen romanťárna která nikterak nenadchne (ale na druhou stranu zase vyloženě neurazí).Kdyby mi bylo o pár let míň asi bych skákal radostí do vzduchu,takhle je to průměr na jedno podívání...50% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)

Reklama

Reklama