Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::: Sexy Thriller u kterého se mi měnily pocity jak na horské dráze. Bylo mi chvíli hnusně, pak hezky, naplno jsem se do filmu vžil a to mám na filmech moc rád, když se jim to povede, to svědčí o skvělé režii. Reese Whiterspoon je moc sexy ženská a Mark Wahlberg nám předved, že umí hrát, když se mu zachce. Ve filmu se také objevila moje oblíbená herečka Alyssa Milano, kterou miluju a tady byla skvělá i když mohla dostat trochu více prostoru. Slušný thriller s velkou dávkou emocí a dusnou atmosférou. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý thriller, především díky roztomilé Reese Withersppon a mladému M. Wahlbergovi, který má neuvěřitelné charisma už v tomto snímku. Vcelku poklidná první hodinka, která jasně vykreslí charakterové rysy hlavních postav dává předzvěst, že v závěru budete díky slušné atmosféře napjatí. Ačkoliv není Fear ničím vyjímečný má vcelku správný spád a rytmus. 60% ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Je to sice námětová tak trochu obdoba Mysu hrůzy (a najdou se i styčný body s Peckinpahovými Strašáky nebo Divokou řekou), která působí občas dost televizním dojmem (to ale možná dělá to, že sem to viděl v televizi...), každopádně ale skvělé tempo vyprávění, dávkování napětí a úžasně klaustrofobický závěr. William Petersen alias Gil Grissom ze CSI Las Vegas má úplně výborný charisma a celou dobu jsem mu stoprocentně fandil (zatímco ve Scorseseho filmu jsem občas popřával sympatií i úžasně krvežíznivýmu De Nirovi). Reese je krásná a Mark ukazuje i druhou stránku tehdy ještě spíše populárně hudební hvězdičky. Je to celý dost béčko, všechno už tu v nějaké obdobě bylo, přesto se na to skvěle kouká. Jedině snad ta vrcholná poplatnost oficiální ideologii mě dost rušila - tatík architekt bezpečnostního vybavení + spanilá dceruška - úchylák z děcáku = pěkný průser, jehož závěrem ale v hollywoodským filmu prostě nemůže být nic jiného než opětovné nastolení počáteční příběhové i společenské rovnováhy. Zábavnější by mi určitě přišlo, kdyby Marky Mark hrál sousedovic milionářského synka... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstatě béčko, ale zatraceně dobré. Děj vás sice v podstatě skoro nepřekvapí, ale slušně to odsýpá, herci nehrají zle, Mark Wahlberg je snad dokonce za mlada tvrdší, než jak vypadá dneska atd. No, pokud si říkáte, že to by na 80% asi stačit nemělo, máte pravdu. Já tomuhle filmu prostě ještě musím přidat za dvě věci. Jedna je, že se mi zoufale líbí život té rodinky. Krásný dům na nádherném místě, krásná žena, ještě hezčí dcera, dvě auta v garáži z nichž jedno je Ford Mustang Convertible '66 v krásném červeném laku. Prostě pohádka. Už když jsem to viděl kdysi, ještě snad jako dítě, jsem se do toho zamiloval. No a ta druhá věc je pak mladá Reese, do které jsem se sice zamiloval nedávno, ale o to víc. V tomhle filmu je ještě víc sexy než Ve velmi nebezpečných známostech, a to jsem si myslel, že už to nejde. Tady prostě, to její hebké, dokonalé tělo s perfektníma nohama v kratičkých sukínkách a to její podléhání sexuálnímu chtíči, to na mě fakt fungovalo v každičkém jednom záběru. Wow... ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

A to jako architekti v Seattlu netuší, že když jim někdo zdemoluje auto a ještě jim tam zanechá vzkaz, je nejlepší zavolat policii? A co ten hlídač odnaproti, ten taky klíďo píďo opustí velín a jde si hrát s pistolkou, aniž by to nahlásil? Nojo, ale kdyby se postavy chovaly logicky, tak by nebylo o čem točit, že jo?! Mlaďase by zadrželi a finito. A takhle jsme se mohli pěkně bát..... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)

Reklama

Reklama