Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se tak trochu zaměřil na filmy s klaunskou tématikou a tak jsem samozřejmě nesměl opomenout ani tuto nepříliš známou irskou hororovou komedii. Už jen proto, že nejde jen o další tuctovou zápletku, jak by se na první pohled mohlo zdát. Sice i zde se tvůrce držel „osnov“ slasheru, ale okořenil je slušnou dávkou černého humoru, gore i bizarních situací. Čímž si samozřejmě získal alespoň částečně mé sympatie, protože přestože neměl moc zkušeností, dokázal se s tím poprat a připravit mi několik opravdu vydařených momentek. Největší pozornost si samozřejmě zaslouží klaun "Stitches", který se ještě v reálném životě řadil spíše mezi loosery (což bylo vidno nejen jeho buranským chováním, ale i nepříliš povedenými čísly). Ovšem ve chvíli kdy díky rituálu svých kolegů dostal šanci svou show dokončit, se druhé šance chopil s velkou grácií a své oběti rozhodně nehodlal ušetřit. S některými z nich si opravdu vyhrál a divák se tak dočká nejen morbidních momentů, ale i pořádné dávky gore (tu odletí hlava, tu dojde řada na oko či mozek…). To vše navíc okořeněné jeho typickým černým humorem (hláškami). Co se jeho protivníků týče, tak jde o klasickou bandičku dospívajících děcek, kteří tu jsou vlastně jen do počtu, aby bylo koho zabíjet. IQ moc nepobrali, ale za to jim už stačil zachutnat alkohol i drogy a nadešel čas i pro sexuální radovánky (v určitých scénách si tvůrci jistě vzali inspiraci z Prciček). Ale to že se jim producíruje po baráku mrtvý klaun – to už většina z nich nechala bez povšimnutí. Krve z nich však stříkalo dost a to tu přece šlo především… ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak původně se mi do toho nechtělo ale nakonec jsem parádně překvapen. Hororová komedie jak má být over-the-top, brutální a zábavná. Hlavní postavy jsou debilní prasata a klaun jakby smet. Jeho vraždy jsou poměrně vynalézavé a hlavně krvavé. Humor je jednoduchý ale postačí. Hodně jsem se bavil tak jak dlouho ne a pár scén jako třeba jízda na 4 kolce mi utkvěla v paměti. Parádní film. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ten klaun už za života bol zlatíčko.To jeho vyjadrovanie bolo ukážkovo srandovné.Tá jeho skoro nehoda ktorá ukončila jeho život bola viac než efektná.Klaun ktorý vstane z mŕtvych a len preto aby pozabíjal pár puberťákov ktorý môžu za jeho skorým odchodom na skoro večnosť.Príbeh bol jednoduchý, všedný a nič nové neponúkol, čo by nebolo v iných filmoch. Čierny humor tu bol a naozaj ho bolo veľa a tak zábava to bola hustá a parádna. A spracovanie bolo svižné a nenudilo. Ako prišiel ten trocha hrôzu naháňajúci klaun na scénu tak to malo aj krvavo červený gore festival. Asi prvý film ktorý nemá logiku a logicky uvažujúce postavy a aj tak sa mi páčil. Ale páčila sa mi ta srandovná drsnosť ako vo filme Diabolský Santa tam to bolo podobné. Veľmi výživný film čo sa týka nechutností, krvi, vnútorností a iných zvrhlých vecí, tak u mňa spokojnosť. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stitches střeva uzluje, publikum se raduje." Aneb co všechno jste v dětství chtěli vědět o klaunech, ale báli (!) jste se zeptat. Zdravím do Irska, zvlčilé dětičky i adolescenty. Zdá se vám, že na vašem mejdanu chcípnul pes, příp. i kočka? Chtělo by to nějakého šoumena? Rozverně pomstychtivý Richard "Stitches" Grindle vám pomůže to parádně rozjet, přímo rozdivočit. Přitom bude šikovně balancovat na napnutém osmdesátkovém laně, žonglovat s (vašimi urvanými) koulemi i dalšími splatterovými rekvizitami a vysílat na čmuchací průzkum svůj oživlý červený nos. Holky budou stylově ječet strachy, kluci taky a aspoň na chvíli budou přemýšlet nikoli ptákem, ale... kopečky mozkové zmrzliny! Tomuhle klaunovi s (vtipně zvrhlou) osobností jsem tleskal, až mi od dětských ručiček rudé krůpěje lítaly. R.I.P. chudinka kočka, která měla přesně devět životů (ověřeno! :-)). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama