Reklama

Reklama

Skeleton Farm's Halloween Horrorshow

všechny plakáty
Trailer
USA, 2010, 45 min

Hrají:

Alice Cooper, Lon Chaney (a.z.), Christopher Lee (a.z.), Boris Karloff (a.z.), Robert Englund (a.z.), Max Schreck (a.z.), Michael Keaton (a.z.) (více)

Obsahy(1)

Vydej se na cestu do hrůz, děsů! Buď svědkem strašidelné podívané, vycházející z hrůzostrašných útrob samotného HORORU!
Léta připravovaná Skeleton Farm's Halloween Horrorshow je poctou Halloweenu, starým hororovým klasikám, nestvůrám a všemu morbidnímu. Představuje bulvy-rvoucí koláž všemožných pozoruhodných obrazů a zvuků. Tak tedy nasedni a nech se provézt tímto virtuálním strašidelným zámkem! (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Halloweenskou párty jsem letos prošvihl – ne že bych tenhle svátek nějak slavil, nebo prožíval – ale někteří nadšenci mají pěkné kostýmy (hlavně ženské)…Tenhle sestřih se ale vážně povedl. Nejvíce potěšil výběr hudby a samozřejmě „účast“ Freddyho, Jasona, Bruce či Alice Cooper. Samozřejmě nesmím opomenout ani atmosféru, ale vzhledem k vkusně vybranému obsahu je jasné, že byla prostě super. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na to jak capart na Vánoce a možná proto jsem trochu zklamaná. Nebyla to totiž až taková jízda. Prvních a posledních cca 5 minut je fakt skvělej, řádnej fan-újezd, skvělá hudba, záběry a střih, bohužel ten střed je hrozně ukecanej a pomalej. Sice spousta záběrů, jak z kulťáků, neznámějších věcí i televizních pořadů (ó, Vampira, sladká Vampira....dokonce i Elvira!) potěší, ale já se těšila na pořádnej klipovej nářez s divokou hudbou, plnej rychlej střihů na kultovní nebo i nekultovní krvavý scény, na víc klasických horrorových monster (plno z nich se pak objeví jen jako obrázek za titulkami, což je zoufale málo), místo toho je uprostřed spousta filmových dialogů (třeba ten z Evil Deadu), a kvůli tomu nevím, jestli se koukám na skutečně divokou videoklipovou kulisu k Halloween party (které by odpovídal pávě začátek a konec) nebo na něco, na co je třeba se "skutečně" koukat. Jo, a hudba Roba Zombieho by fakt bodla. Ale to je tak všechno, jinak je to skvělá úchylná, umě vybraná společnost pro jiné úchyly a pobaví vždy, když nemám do čeho kousnout. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pětačtyřicetiminutový videoklip, který poslouží obzvlášť jako zajímavý zdroj méně známé hororové klasiky a hudby. Skvělý střih vás bude provázet celým filmem, i když posledních pár minut of gore je nejlepších. Se zakončením verši Vincenta Price jsem nadmíru spokojen. Tohle by si určitě neměl nechat ujít každý hororový fanda, aby věděl, co všechno mu ještě chybí. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

ONANISTICKÁ PARÁDA pro každého fanouška pokleslé zábavy! Sestřihaný mix všech možných i nemožných filmů, grotesek, televizních reklam a kreslených seriálů. Do toho skvěle šlape doprovodný rock-punk-metalový soundtrack (White Zombie, Misfits, Ramones), takže jsem se cítil jako ryba ve vodě. Díky tomuhle ujetému skvostu jsem ke všemu pochopil, jak velké mezery ještě v tomhle žánru mám, což mě pochopitelně nasralo :) Svoji kapitolu tvoří videoklipy, mezi které patří "He´s back" od Alice Coopera z Pátku třináctého 6 a docela ujetá kravinka "Are you ready for Freddy?" od černošské skupiny Fat Boys. A bacha: nechybí ani hrůzostrašný tanec Crispina Glovera ze čtvrtého dílu Pátku 13. Uuuáááá..... Každopádně kousek, co si povinně pustim nejen o dušičkách. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborné sestříhání hororových filmů všech dob a smrsknout je do 45 minut je neocenitelné, poněvadž kde se jen tak uvidí? A navíc doprovázené parádní hudbou! Závěrečných pár minut byli vzpomínky na drastické hororové snímky. Úžasné proplutí všemi hororovými žánry od krváků po duchařiny a starší doby do té nové... 8/10 = 80% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama