Reklama

Reklama

Manželé Bennetovi se rozhodnou prožít vánoční svátky v nově vybudovaném luxusním středisku na pobřeží Thajska spolu se svými třemi syny. Otec Henry přemýšlí o tom, že by mohl ztratit práci, starší syn Lucas už má dost dozoru nad svými malými bratry, matka Maria má zase panický strach z létání a chtěla by se vrátit k práci lékařky. Dva dny po Štědrém dnu zcela bez varování jihovýchodní pobřeží Asie zasáhne vlna tsunami. Neskutečný živel se silou obřích rozměrů smete vše, co mu přijde do cesty, a rozdělí i prchající Bennetovi. Ačkoliv všichni členové rodiny přežijí, vyhráno zdaleka nemají, protože nalézt jeden druhého uprostřed pekla je skoro nemožné. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hooodně nadhodnocený. Jistě, skvěle natočená vlastní katastrofa, ale to už by mělo bejt ve 3. tisíciletí u takovýho filmu povinný, ne? A příběh? Kde je ten příběh? Jo že se rodina roztrhala a zase se hledala dohromady, a někdo u toho málem umřel? No tak to se obávám, že se ve stejným čase na stejným místě odehrály ještě mnohem složitější a smutnější příběhy s mnoha špatnejma koncema. Tady celou dobu cejtím, jak se po mně chce utírat slzu a jak za to budu odměněnej happy endem. Za mě 50%. A protože těch hvězd je tu už moc, dávám 2.

 (hodnocení, recenze)

Film to špatný není, ale taky mi tam vadilo pár věcí a jinak je to nadhodnocené. 60%

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tohle byla slušná blbina. Tři hvězdičky za tsunami a krásný obrízek jak to tam vypadalo. Ale příběh, kde se lidi nahánějí a hledají, přičemž stačí počkat pár dní až se udělají seznamy, to mě fakt nedojalo. Zvlášť když kolem umíraly tisíce lidí, na které film jaksi zapomněl... 

marshalx

marshalx (hodnocení, recenze)

Tohle opravdu nebylo dobré. Mnoho scén na mě působilo jako by tam byly jen proto, aby člověk za každou cenu vymáčkl slzu. Předvídatelné scény, atd... K postavám jsem nic necítil, škoda. Ale co, jsou lepší filmy, hlubší filmy...

cbprahalocal

cbprahalocal (hodnocení, recenze)

Je to podlé skutečné událostí podlé pravdy co se stálo ? Je to smutné film se najít rodinu dohromady je tam velká láska. 


rorobo

rorobo (hodnocení, recenze)

Tak toto je pecka film. Takhle dobre natoceny film s tsunami podle skutecneho pribehu jsem jeste nevidel. 1 *****

janabel

janabel (hodnocení, recenze)

Po tomto filmu mě přešla chuť jezdit k moři. Tak reálný film, kde jsem se dokázala vcítit do hlavních postav až mě to bolelo, jsem dlouho nezažila.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Tak toto som nečakal...videl som vysoké hodnotenie,ktoré film má,ale že to bude taká bomba!! Scény s vlnami sú BRILANTNE natočené,boj o holý život v najrýdzejšej forme a strhujúci výkon Naomi Watts.Mylsím,že utrpemnie čo si tam tí ľudia museli vytrpeť sa už viac autentickejšie asi natočiť nedalo.Zhruba po hodine film trochu poľaví a nastáva nekonečne čakanie v nemocnici a všade naokolo len plač,krv a nešťastie,ale to k tomu proste patrí..čakal som nasládly doják s happy endom,dostal som meganášup akcie a skvostného katastrodfického prostredia.PARÁDA. 90%

Kamik4411

Kamik4411 (hodnocení, recenze)

Hudba a scéna, kdy se setkají bratři mě totálně rozsekala ... ještě nikdy se mi nestalo, že jsem prořvala film od začátku do konce ... silný emoční zážitek ....

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Neskutečně působivý až dokumentárně natočený film,jasný Oscar pro Naomi Watts!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Barva: Házel jsem to do diskuze k režisérovi, opravím tě tedy ještě tady - Máš tam chybu. Bayona zatím v Hollywoodu nic netočil, Nic nás nerozdělí je film plně financovaný španělskými produkčními společnostmi, z Ameriky tam není ani dolar (stačí se podívat třeba i na jména producentů) a i drtivá většina štábu jsou Španělé. Takže dosud žádný tykání s Hollywoodem. Díky tomu, že jde o španělskou produkci se fim může ucházet o domácí výroční filmové ceny, kde získal nejvíc nominací na ceny Goya. Takže ještě jednou - je to španělský film.

Uživatel Rob Roy smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Jurský svět 2 má režiséra

Jurský svět 2 má režiséra

19.04.2016

Tržby Jurského světa zůstávají asi největší filmovou záhadou loňského roku. 1,67 miliardy dolarů nečekali ani ti největší optimisté, studio Universal každopádně nezaváhalo a prakticky ihned oznámilo… (více)

Udělen první "ČSFD Honor Award"

Udělen první "ČSFD Honor Award"

26.04.2015

Ve třetím dubnovém týdnu se v Praze uskutečnil koncert filmové hudby Film Music Prague s repertoárem skladeb španělského skladatele Fernanda Velázqueze a dvou Britů ve službách Hollywoodu, Harryho… (více)

Bayona vyslyší netvora

Bayona vyslyší netvora

20.04.2014

Juan Antonio Bayona by se s trochou nadsázky dal označit za španělského Stevena Spielberga. Mladý hitmaker hororovým Sirotčincem i katastrofickým Nic nás nerozdělí trhal domácí rekordy návštěvnosti,… (více)

Reklama

Reklama