Reklama

Reklama

Mladý muž, zlomený a bez práce, unese tři bohaté vysokoškoláky a žádá od jejich otců výkupné, aby zachránil svou rodinu... Paul Dynan je bez práce a budoucnosti, o které snil. Jeho rodina bojuje o přežití a on naplánuje dokonalý zločin - zbohatnout z jmění těch, co ho mají. Rozhodl se unést tři děti bohatých prominentů a žádat  výkupné ve výši 3 milionů dolarů. V průběhu dlouhé noci, kdy Paul a jeho komplici drží své rukojmí, se otcové musí rozhodnout mezi životem svých dětí a penězi. Na povrch vyjdou dlouho skrývaná tajemství. Když Paulovy komplici, kteří si rádi hrají se zbraněmi, stisknou spoušť a je prolita krev, perfektní plán se začne hroutit... (TV JOJ)

(více)

Recenze (37)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný začátek a konec. Film s plánem. A plány já mám rád. Kluk má nemocnou mámu, nemají na léky, tak naplánuje únos. Jenomže jeho přítelkyně je ujetá a druhý komplic je magor, takže mě to celkem brzo přestalo bavit a nadával jsem, jak scénárista, co si vymyslí neschopné idioty, mrví film. Pak přišel závěr a bylo vymalováno. # Victor Garber má u mě malé plus. Problounil jsem si averzi vůči Devonu Bostickovi. # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 3 | napětí 5 | pustil bych si znovu 4 ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ze začátku typický videfilm (či kanadský thriller ;), uprostřed jedna skupina diváků začíná tušit že tady jde o něco více a druhá se naopak začíná ztrácet a závěr určitě překvapující, který aspoň pro mě udělal z hlavní postavy, do té doby spíše "fešáka s patentem na rozum", chladnokrevného muže, který ví co chce a jde si za tím, a tím si film i zpětně za mě získal jistý respekt. Nápad se s originalitou potkal asi pouze v rychle se míjejících protijedoucích vlacích, ale o to tu ani nejde, co snímek ztrácí na tomto, získává na atmosféře a postupně se odkrývající rouškou všech příčin směřujích k jedinému následku...Na závěr jen řeknu, že herci a výsledku jejich snažení určitě taky nezamrzí, jak starší osazenstvo, tak jejich mladší kolegové :) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Nesympatický manekýn s tak vyvinutými hereckými vlohami, že bych na něm u pokru v životě nepoznal, jestli blufuje a jehož papá tohle nudné divadlo patrně produkoval, unese dva jiné nesympatické manekýny a jednu pipinu s hereckými vlohami tak vyvinutými, že jsem chvílemi pokukoval, kde mají vodící špagáty. Z devadesáti minut timingu se dočkáme sedmdesáti příprav a násilného plácání nesmyslů, aby to mělo délku filmu, a dvaceti unášení a vydírání, u nichž by nejedna hospodyňka otráveně vyžehlila celý šatník. Avšak dvojku z nohavice vytáhnou tvůrci až na závěr! Pointa je natolik "překvapivá a šokující", že by z toho i zarytý odpůrce Šestého nesmyslu začal vídat mrtvé lidi!! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Film mi sadol. Atmosfera, rychly spad, skratove konanie, i rozpolozenie hlavnych hrdinov . Zanrovo, ci dejovo podobne kusky sice sfilmovane boli, tento vsak predsa len vybocuje z priemeru. Nie o vela, ale to, ze som bavil, bol chvilami napaty a nekrutil som hlavou nad tupymi hlaskami, ci trapnym 'herectvom' viem ocenit. Silnejsie tri alebo slabsie styri. :) ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Ze zdejších komentářů usuzuji, že tu někteří hodnotí sympatie k hlavnímu hrdinovi Kevinu Zegersovi a vůbec se nejedná o hodnocení filmu :) Pro mě osobně obrovské překvapení, chytlavý příběh a propletená a především promyšlená zápletka, což jsem od filmu vůbec nečekala. Averzi vůči Kevinovi nechovám, oblíbila jsem si ho od dob Transameriky a jeho herectví můžu. Zde jde ale především o příběh jedné geniální, ale šílené mysli. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno