Reklama

Reklama

Mladý muž, zlomený a bez práce, unese tři bohaté vysokoškoláky a žádá od jejich otců výkupné, aby zachránil svou rodinu... Paul Dynan je bez práce a budoucnosti, o které snil. Jeho rodina bojuje o přežití a on naplánuje dokonalý zločin - zbohatnout z jmění těch, co ho mají. Rozhodl se unést tři děti bohatých prominentů a žádat  výkupné ve výši 3 milionů dolarů. V průběhu dlouhé noci, kdy Paul a jeho komplici drží své rukojmí, se otcové musí rozhodnout mezi životem svých dětí a penězi. Na povrch vyjdou dlouho skrývaná tajemství. Když Paulovy komplici, kteří si rádi hrají se zbraněmi, stisknou spoušť a je prolita krev, perfektní plán se začne hroutit... (TV JOJ)

(více)

Recenze (37)

uiu 

všechny recenze uživatele

Ze zdejších komentářů usuzuji, že tu někteří hodnotí sympatie k hlavnímu hrdinovi Kevinu Zegersovi a vůbec se nejedná o hodnocení filmu :) Pro mě osobně obrovské překvapení, chytlavý příběh a propletená a především promyšlená zápletka, což jsem od filmu vůbec nečekala. Averzi vůči Kevinovi nechovám, oblíbila jsem si ho od dob Transameriky a jeho herectví můžu. Zde jde ale především o příběh jedné geniální, ale šílené mysli. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

To nám ten Ray Liotta pěkně zestárnul, že jsem ho skoro ani nepoznal. Snímek docela milý překvapení, sympatický herecký výkony a i ten příběh byl stravitelnej. Ze začátku se dějově tváří jako laciný béčko bez špetky nápadu, ale konec (byť trochu překombinovanej a vzhledem k jedný postavě spíš neuvěřitelnej) vše vrhá o level výš, do solidního průměru. Menší rozpočet se projevil na skromnější výpravě a akci. Díky střídmý stopáži nedává snímek divákovi moc prostoru k nudě, tři slabší hvězdy. ()

Reklama

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil od začátku až do konce. Ano, má to svoje chyby, ale já jsem od toho filmu moc nečekal, takže mě mile překvapil. Příběh byl dobře vymyšlený, jen provedení trochu zkrácený, mohlo se z toho vyždímat více. Navíc zvraty byly dost nečekaný(sice mě nějak neranily, ale což) a konec byl perfektní. 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Film mi sadol. Atmosfera, rychly spad, skratove konanie, i rozpolozenie hlavnych hrdinov . Zanrovo, ci dejovo podobne kusky sice sfilmovane boli, tento vsak predsa len vybocuje z priemeru. Nie o vela, ale to, ze som bavil, bol chvilami napaty a nekrutil som hlavou nad tupymi hlaskami, ci trapnym 'herectvom' viem ocenit. Silnejsie tri alebo slabsie styri. :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tři hovada unesou tři idioty a po jejich třech otcích chtějí tři miliony. To máme 3x3x3x3, což je 81. To je o 10 méně, než 91, což je délka filmu. A protože krát už jsme tu měli, a já nerad odčítám nebo dělím, zbývá součet. 1+0 je 1 a to je maximum, co za tuhle pitomost hodlám dát. ~~~ Všech devět osob se tu chová jako blbečci, zbohatlíci ze začátku, únosci furt, tatínkové od zjištění pravdy. Prostě takový teeny thriller o ničem. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama