Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Dostanete všechno: oblečky na přirození, slow motion záběry střetů různých věcí s různými hlavami, "dokumentární" historky z natáčení snímané před londýnskými památkami, cameo od Dudesonů, urputného datla a dojde dokonce i na dietní kolu a mentolky... Co se nedostalo do vynikající trojky není jen přebytečný zboží, s tímhle materiálem se Jackassáci v první řadě hlavně výborně bavili. O třídu nebo dvě lepší než Jackass 2.5! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným dílům spíše formát "behind the scene" a to znamená příliš mluvení a kdo příliš mluví, nemůže si zrovna provádět klystýr či pouštět proud do genitálií. Zdá se, že studnice nápadů vyschla a u některých scén jsem měl pocit, že stejný osud připravili hlavní aktéři i barům na svých hotelových pokojích.. Nu co, aspoň že si datel Woody zaťukal do větvičky - snad to stromek nebolelo.. ()

Lyx 

všechny recenze uživatele

Stále jebnutejšie nápady, no pomaly, ale iste strácajú šmrnc. Úvod bol však skvelý a určite sa tam zopár skvelých kúskov našlo, ale celé sa to držalo v takom 70% tempe. Steve-O zase predviedol, že sa neštíti ničoho a bezhlavo sa vrhne do všetkého. Ja som sa zabavil, ich to bolelo a všetci sme šťastní. Moje hodnotenie: 60% ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama