Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy získá práci pečovatelky ve starém zpustlém domě u paní Jessel, která je v kómatu. Poté, co se doslechne, že by dům mohl ukrývat poklad, rozhodne se jej s kamarády prozkoumat v naději, že poklad naleznou. Tím se však započne série nevysvětlitelných událostí, které Lucy navždy změní. (Caminzind)

Recenze (169)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Devizou tohohle podivného hororu je vynikající strašidelná atmosféra, to je opravdu mňamka, ale to ostatní :( Trotlovské chování hlavních postav bije přímo do očí ( ťafka mrtvole byla fakt pecka :( ), načrtnuté mystérium kolem paní Jessel a její dcery vyzní do prázdna a já asi nepochopil všechny souvislosti a ve finále jsem se už ztratil úplně. Čili po restartu mozku, který se mi zauzloval při snaze si to nějak vysvětlit dávám nechápavé tři:) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám z dcerušky nepodaří vycepovat primabalerínu již v útlém věku, je lepší si ji nabalzamovat a zkusit to později. Tak za šedesát let. Já vím, plijé na ztrouchnivělé noze už sice nevypadá tak efektně, ale kdo by to řešil, když jedinými diváky toho zombie Labutího jezera jsou hrabiví pubescenti, které ta roztomilá tanečnice hrozně žere. Navíc růžové baletní šatičky zcákané čerstvou krví ležérně odvracejí pozornost od jejího shnilého obličeje, a tak je schopna uchvátit publikum dřív než zjistí, že má prokouslou krkavici. Když tu Černou labuť zrovna nenatočí zhulený egomaniak a esoterický nudil, dá se na to i vcelku dívat! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vizuálně i dějově trochu přeplácaný horrůrek na téma "tři teenageři a strašidelný dům". Přesněji jedna holka, hezká, prsatá a heterochromická, a dva kluci, jeden blbější než druhý (a i ten druhý, který je blbý méně než prvý, je blbý až moc). Blbost v jednání tohoto trojlístku a stupidita jeho vzájemných rozhovorů mi zabraňovaly, abych si film užil aspoň jako relaxační mozkovýplach. Pak zde máme ovšem ještě jednu zajímavou paní pečovatelku, která autem sráží mladičké cyklistky a pak je porcuje ve vaně (trestuhodně málo rozvedená dějová linie), jednu babku v kómatu na smrtelné posteli s dýchací maskou (která však není tak úplně v kómatu) a několik malých mumifikovaných a kyborgizovaných baletek v roztomilých šatičkách. Posledních dvacet minut je sice nejzmatenějších a nejpřeplácanějších, ale také nejpohlednějších a nejzajímavějších, dal bych za ně čtyři hvězdy, ale za celý film se mi zdají čtyři hvězdy moc. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka kolem domu protkaného tajemstvím a redukcí nezvaných hostů. Opravdu zde není nic originálního a tak zásadního, aby ve mě nevyvolávalo neklid nebo brutální napětí. Nevýraznou hlavní hrdinku doprovázejí spratci a modlíte se, kdy jim konečně někdo urve hlavu. Veškeré nadpřirozeno se v domě děje nahodile, mnohdy postavy jednají nepochopitelně a určitým způsobem mě půlka filmu otravovala. Nicméně horor zapůsobí vynikajícími maskami, celkovým vizuálem a výborně zabijáckou babkou vystřiženou jako ze Šíleného Maxe. V místech, kdy dochází ke konfrontaci zla, k akci, vše šlape jak má. Na celé vyústění pointy s překvapujícím závěrem si nemůžu stěžovat, ale místo, aby byl konec v tom nejlepším utnut, tak je natahován do jakési roviny bytí nebytí, které se rozhodně míjí účinkem......5/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé,a pořádně.Na tenhle film došlo při registrování novýho filmu dvojice Maury-Bustillo.Tak sem se rozhodnul,že kouknu podruhý.Film má zdlouhavej,pomalej rozjezd,potom ,po vstupu do toho zaprášenýho baráku nám zhutněla atmoška,a šlo se na věc.Bohužel z poctivě dusný atmosféry se spoustou krvavejch scének kluci víc než průměr nevykřesali,hlavně proto,že posledních dvacet-třicet minut je jen bizárních,ale příliš hororovejch scén tam už nenajdete.Škoda.50%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Interiéry se natáčely od 20. září do 22. října 2010 v Paříži a poté exteriéry až do 12. listopadu v Bretani (zejména v Quimperu, Locronanu a Rosmeuru). (bianci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno