Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) se představuje v roli novináře Lewise Hickse, specialisty na brutální vraždy. Když Hicks jednoho dne objeví zohavené tělo své nové přítelkyně a do ruky se mu dostane děsivý deník se jmény dalších plánovaných obětí sériového vraha, musí najít způsob, jak krvavým jatkám zabránit dřív, než bude pozdě. Tikot hodin je napínavý psychologický thriller, který navazuje na tradici filmů Mlčení jehňátek a Sedm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Olík 

všechny recenze uživatele

„tik tak, tik tak, tik tak“ Možná jenom stačilo nepoddat se faktu, že se právě netočí očekávaná událost roku, přidat trochu víc snahy nebo se místy vyhnout do očí bijícímu diletantismu a mohlo být vymalováno. Byli pasáže, kdy jsem si připadal, že právě sleduji nadstandard, bohužel po nich hned následoval políček od pánů filmařů. Tikot hodin určitě nenavazuje na tradici filmů jako Mlčení jehňátek nebo Sedm, jak stojí psáno v oficiálním textu distributora (i když byli minuty, kdy k tomu neměl daleko), ale jednou určitě bude neurážejícím zpestřením všedních dnů na našich televizních stanicích. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s nádechem sci-fi, který má celkem zajímavý námět. Geniální šílenec sestrojí časovou mašinu, jejímž prostřednictvím se hodlá v minulosti pomstít těm, kdo mu zničili dětství a tudíž i celý život. Není to sice nic převratného, protože cestování časem bylo zpracováno snad ze všech úhlů, ale tohle nepůsobí tak otřele. Neil McDonough je pro podobné role ideální, takže tady za jedna, ale bohužel Kuba junior si zase ukousl větší krajíc, než by mohl strávit. No aspoň nehrál akčního hrdinu, jak mívá v poslední době ve zvyku. Přeci jen tady nepůsobil tak groteskně. Je to takový film jedním okem tam a druhým okem ven, ale vyložená nuda to není. 50% ()

Reklama

netWoor 

všechny recenze uživatele

noooo, tak to néééé ...dlouho jsem neviděl takhle spackané hrátky s časem. Režisér sice celý "příběh" vystaví na tom, že zásahem v minulosti ovlivní budoucnost, ale ve své podstatě to zároveň popírá (jestli si zabiju matku, která mě týrala a tedy mě jako mrtvá už týrat nemohla, jak si sakra budu teda pamatovat, že mě týrala, atd. atd.?). Opravdu velmi špatné, konec už úplná hovadina a tak nezbývá než vzkázat ... Barbarashi, jdi se učit k Zemekisovi ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Špatně zahraná a ještě hůře zrežírovaná tragédie s pitomým scénářem, kde ani ten time travel nedává smysl. Čekal jsem sci-fi béčko ve smyslu levnějšího filmu, ale Ticking Clock je vyloženě televizní céčko se vším, co k tomu patří. A se scénářem, který by obstál leda jako epizodický filler v nějakém nenáročném sci-fi seriálu. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Panebože...Cubu mám rada. Neal McDonough je výborný psychopat, aj keď mohol ešte trošičku zatlačiť na pílu, ale...no ja neviem. Ernie Barabash by sa mal rozhodnúť, čo chce točit, buď výbornú krimi, na čo Tikot hodín rozhodne má alebo ďalšiu sci-fi kravinu. V popise je, že sa jedná o akčný thriller, no možno tak prvú časť, potom sa to všetko zvrhne a to že hlavná mužská postava zostáva vo svojom "absolútne bezpečnom" dome bez strachu a obáv, kde ho napadol sám vrah, vám príde ako najmenšia logická chyba. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama