Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

MS v Německu 2010 se stalo legendární pro Český tým, který měl už před začátkem rekordní počet omluvenek. V průběhu MS několikrát teklo národnímu týmu do bot. Nakonec i díky skvělým oslabením dokázali nevídané a to zvítězit. V dokumentu můžeme vidět i Karla Rachůnka (autora nezapomenutelného gólu proti Švédsku na 2:2) a Jana Marka (jehož nájezdy nás dostali až do finále), kteří v roce 2011 zemřeli při letecké havárii s týmem Lokomotiv Jaroslavl (kde zemřel například i další český mistr světa z roku 2005 Josef Vašíček nebo Slovenský bronzový medailista Pavol Demitra) a myslím, že i to po letech dává tomuto dokumentu mnohem větší emoční stránku. Nelze jinak než 10/10 ()

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

V době Nagana mi bylo 5 let, takže neuvěřitelné tažení našich borců na turnaji v Německu je pro mě asi největším sportovním zážitkem, který jsem sledoval. Předem odepisovaný tým bez hvězd ze zámoří se po tragickém začátku a proslovu Jardy Jágra semknul a nakonec vybojoval zlato. Parta,která světu ukázala,že je díky obrovské bojovnosti, vůli, odhodlání a schopnosti hrát jako TÝM, možno porazit kteréhokoliv hvězdami nabitějšího soupeře. Rachna kachna, to to letělo!!! ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VŠECHNO NA SVĚTĚ JE MOŽNÝ, ŽE POKUD DO TOHO DÁŠ SRDCE, VŮLI, BOJOVNOST, TAK I Z PODCEŇOVANÝHO MUŽSTVA MŮŽOU SE STÁT ZLATÍ HOŠI". Čím jiným se nabudit, než tímto skvělým dokumentem mapujícím nejpřekvapivější, ale o to krásnější a intenzivnější cestu za zlatem na MS 2010. Pro mě po Naganu nejcenější titul a Jardova moudrá slova, která snad zítra znovu ožijí......takže VZHŮRU na Kanadu, vše je možné!!!!!!!!!!!!!! ()

mladas16 

všechny recenze uživatele

Vláďa Růžička je obrovskej sympaťák, srdcař a nejlepší trenér v ČR od dob Ivana Hlinky. Bohužel dokud bude reprezentaci táhnout ten mafiánskej šmejd Hadamczik, tak to co se stalo v Německu 2010 nezažijeme. Tým dokázal něco naprosto nemožného a rád jsem si to připomenul, dokument nemá jedinou chybičku, která by se dala nějak vytknout. Ach jo, kde jsou ty časy :) Nejen při záběrech ze zápasů, ale i z těch rozhovorů běhá člověku mráz po zádech :) ()

boul 

všechny recenze uživatele

Rachna Kachna toto letělo, roztáhni mi nohy a já ti ho tam šoupnu jak se sluší a patří a spousta skvělých zážitků z nedávného Německa v roce 2010. Všichni tým zavrhli, hvězdy nedojely, jen ta největší nám dělala nejsilnější oporu v bráně a silný kapitán dovedl tým po spoustech haluzí a štestí až ke zlatu, nezapomenutelné chvíle! R.I.P Marek, Vašíček, Rachůnek ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama