Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

iamek 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že slovenský film jde nahoru. Dům, Cikán a teď Love dokazuje, že i na Slovensku jsou talentovaní mladí tvůrci. Love má spoustu děr ve scénáři, ale rád jsem mu to odpustil díky skvělému castingu a závěrečnému vyvrcholení. Možná by neuškodilo, kdyby se film ubíral jen jedním směrem. Takhle je to něco z komedie, dramatu, thrilleru a nakonec i kopa romantiky. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Konečne sa to podarilo! Konečne vznikol na Slovensku zaujímavý film, z ktorého som mal dobrý pocit. Svojou priamočiarosťou a snahou ukázať reálne vzťahy a uveriteľný príbeh je to jednoducho sympatické dielo. Výrazné zameranie sa na mladého diváka je dobrým reklamným ťahom. Toto je film o mladých - pre mladých. V tom sa skrýva aj veľké mínus filmu. Vypadá totiž nedospelo, neotesane a odrastenejšiemu komplexnejšiemu publiku nemá veľmi čo ponúknuť. Ako skromná drsná žánrovka zo Slovenska príjemné (konkurencieschopné aj v Čechách), no v porovnaní s produkciou iných filmovejších štátov zanedbateľné. ()

Reklama

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

Nerád by som preháňal, ale tento film patrí medzi najlepšie slovenské filmy aké som kedy videl. Svižný a reálny dej, zasadený do súčasnosti + veľmi dobre zvolené herecké obsadenie. Istý moment som rozmýšľal nad plným počtom hviezdičiek, ale predsa len mám rešpekt voči luxusným filmovým záležitostiam, ktoré sú označené ako 5***** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tuhle chvíli se snad setkávám s prvním slovenským filmem, který ve mně opravdu probudil zájem. Jen mě mrzí, že Slováci se o své talenty nedokáží opřít a podporuje je český fond pro kinematografii. Nicméně nutno dodat, že podpořil opravdu povedený film. Lóve je takový upřímný film o generaci současnosti, kterou nelze ovlivnit, protože v dnešní době, ač to někomu přijde jednoduché, ve skutečnosti není zase tak jednoduché žít a tak si svojí radost každý hledá po svém. Výsledkem pak budiž zápletka, kterou vymyslíte snad jenom ve filmu. Nejsmutnější je, že i takové příběhy se občas stávají. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Keďže na slovenské filmy ťahám rovnaký meter, ako na české, namerala som až tri hviezdy... A důvody mám, jelikož Lóve má odpich, nápady, je zoufale dnešní, zároveň i společensky prospěšný, protože varující a k zahození nejsou ani svěží výkony všech, co se snímkem byť jen mihnou... A že se tak někomu líbí žít? Jo, lehkomyslný život není počítačová hra, funguje přesně obráceně - do dalšího levelu se dostaneš velmi snadno, zpátky na start mnohem hůř... a žádný život navíc, jen ten jeden... tvůj. Viděno během Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Hlas človeka, ktorý volá vo filme Dušanovi Cinkotovi a zháňa svoje ukradnuté Audi, patrí slovenskému hercovi Jánovi Kronerovi - otcovi režiséra filmu Jakuba Kronera. (toi-toi)
  • Prvá snímka Kristíny Svarinskej, v ktorej je nahá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama