Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Silné, tohle by s dostatečnou propagací mohlo zaujmout i akademiky. Nevěřil bych, že Bill Hader zahraje tak skvělýho teplouše. To, že se hlavní dvojice na plakátě neusmívá, ale vypadá spíše k pláči, je dost příznačné, opravdu jde o dost depkoidní záležitost. Film produkovali bratři Duplassové, kteří se tímhle pro mě definitivně stávají nejzásadnějšími/nejsympatičtějšími producenty současného amerického nezávislého filmu - v posledních měsících jsem od nich viděl tituly Sestra tvojí sestry, The One I Love a připravují další minimálně tři filmy na které jsem hodně zvědavý. A do toho ještě od ledna startuje jejich vlastní seriál Togetherness. Navíc Jay Duplass hraje v seriálové bombě Transparent. Ale dost propagace. P.S. To hudební číslo opravdu nemělo chybu, hned pouštím replay. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Možná jsme se zbláznili. Co o tom můžou vědět? A když ostatní milenci zaniknou, my budeme mít pořád jeden druhého." = Jeden z momentů, kdy jsem se usmívala a společně s nima si vychutnávala nestárnoucí song (Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now). Bill Hader v sobě nezapře duši komika = Kristen Wiig v roli tonoucí průšvihářky k němu skvěle pasovala. PS: Je fajn mít bráchu! Já bych toho svýho nevyměnila za žádnou ségru. :-) ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Milovo hudobno-tanecne vystupenie bolo to najkrajsie surodenecke vyznanie lasky, ake som kedy videla. zasluzenych 5 hviezd, absolutne bez zavahania. Kristen, Luke a Bill, trojka k zulibani. uzasna chemia medzi hercami, vtipne momenty striedali tie vazne, ziadne hluche miesto, ziadne trapnosti, ci zbytocne reci. no nadhera. PS: ten, kto vymyslal cesky preklad by mal bud menej fetovat alebo naopak viac. what the hell? ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

On je gay, kterému nic nevychází tak, jak by si přál. Nemá přítele, ani dobrou práci. Ona je vdaná, ale se sklonem k pravidelným nevěrám. V okamžiku, kdy se zdá, že jejich životy už nemají smysl a oni stojí krok před sebevraždou, najdou jeden druhého a společně se pak pokoušejí prolomit svá vlastní tajemství a dávná traumata, která je doprovází už od dětství. Skoro bych čekal tragický nebo minimálně ne právě veselý příběh, ale ironií a sarkasmem se tu opravdu nešetří. Situace, do nichž se hlavní hrdinové vrhají střemhlav navzdory předpokládaným důsledkům, jsou perfektním inventářem sourozenecké lásky, která, jak se zdá, dokáže překonat i nepřekonatelné. Kristen Wiig a Bill Hader zde podávají fantastické herecké výkony, něco takového lze na plátně vídat jen zřídka. Ten film je skvělý tak, že si ho prostě zamilujete. Nezaslouží si za ženu děvku. – Nejsi děvka, tak to prosím neříkej. – Vážně? Jak bys to teda nazval? – Jsi neposedná žena v domácnosti se sklony ke kurvení se. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá indie dráma s poriadne depresívnym dejom. Z tej komédie som tam toho akosi nič nepostrehol, a to je vlastne aj dobre, lebo by to bolo asi viac na škodu ako úžitok. Mne tá depresívna atmosféra v podstate aj vyhovovala a mám rád takéto existenciálne filmy, hoci "riešenia" problémov tejto dvojice boli miestami naozaj absurdné, a navyše dosť neúčinné. Po scenáristickej stránke to však bolo vcelku vydarené, len škoda, že dialógy boli často dosť povrchné a vôbec sa netýkali toho, čo bolo akurát vtedy najviac akútne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno