Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když z ulic Los Angeles začnou mizet krásné mladé dívky, statečný Callan zvaný Cross a jeho tým expertů na zbraně přeřazuje na nejvyšší stupeň pohotovosti, aby záhadu odhalil. Callan, který je díky svému starému keltskému kříži obdařen neskutečnou silou, se musí utkat s nesmrtelným Vikingem a zastavit ho dřív, než zahubí celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Rozhodně né tak špatné jak tomu nasvěčuje hodnocení. Někoho může odlákat levnější technická stránka, někdy až nevkusně natočené akční scény, někoho může třeba odlákat logika která tu hraje vedlejší roli, ale jedno vím jistě, je to tak nesmyslné až mě to nák chytlo :) Dany Trejo který je tu uveden v hlavní roli, má asi jednu z nejmenších jaké kdy měl cca 4 vteřiny. Duncan je zde záporák, ale bohužel zůstal nevyužitý, Sizomore to schytal asi nejvíc, jeho postava je naprosto zbytečná a zbytečně natahuje stopáž, možná že ve druhém díle (pokud náký bude) bude hrát asi hlavnější postavu. Jones který opět hraje padoucha a touží po smrtelnosti si roli užívá jako každou kterou kdy měl. Když se tak dívám Zabka je na tom taky dost bídně, když si vzpomenu co všechno umí tak je tu další nevyužitý, ovšem velikým překvapením je zde Jake Busey, na jeho výstupy jsem se těšil jako malí a narážky na to kdo má větší koule mě vcelku pobavily. Takový mix Lovci pokladů a plno dalšího. 45% ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Stupidní úvodní akční scéna. Stupidní imitace krve v některých záběrech. Stupidní umírací scéna křížovi milované. Stupidní dabing. Stupidní ženský, který si odskočili v přestávce soutěže "Miss Silikon" natočit film. Stupidní dialogy. Stupidní speciální efekty. Stupidní finále. A vzhledem k tomu, že jsem si myslel, že nejde do jednoho filmu narvat tolik stupidity, navíc stupidity, která vás donutí se na film dokoukat až do konce bez přerušení, si film vysloužil dvě čistě nestupidní hvězdičky, a stupidních 35%. PS: jen doufám, že přesycen stupiditou nebude i tento můj komentář stupidní :D ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Nechápem tie nízke hodnotenia.Akčný snímok natočený takmer v amatérských podmienkach s niekoľkými ačkovými a veľa bečkovými hercami.Béčková zápletka a takmer céčkové prevedenie.Nevadí ,že výstrely a zásahy sú digitálné,rovnako ako krv.Tento film je nutné brať s prehľadom a potom si ho kráľovsky užijete.Čakáte nejaké umenie alebo rutinu budete sklamaní.A Danny Trejo sa tu objaví tak nakrátko ako ešte asi v žiadnom filme :-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Trejo, Sizemore, Jones, Duncan..a přitom táková nudná bída s otřesnou kamerou a skoro žádnou akcí. Nenašel jsem vtom snad ani vteřinu záběru, kterej by mě něčim bavil. Nemuže být přece tak těžký vymyslet něco, co bude lidi bavit nebo snad jo? Poslední dobou se mi zdají všechny tyhle plečky hlavně s Jonesem a Trejem uplně na stejný brdo a přitom uplně o ničem. Neupoutá nic, scénář prázdnej, tudíž i postavy, tudíž i herci, tudíž koho to pak má aspoň trochu bavit? ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane jo, to bylo zas veledílo z výsadou chaosu, trapnosti, a amatérismu na prvním místě, film děravý jak cedník děj od začátku do konce nedáva smysl a jedna scéna zbytečná za druhou která nenavazuje na druhou, šílený Dr. z UHKT je kapitola sama pro sebe, Vinie Jones a ani Michael Clarke Duncan tento paskvil nezachráni, ten kdo neviděl tak neudělal chybu, já toho lituji, 101 minut ztaceného času. 0% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se již o pátý film, na kterém společně spolupracovali Patrick Durham a Jonathan Sachar. (slatkac)

Reklama

Reklama