foto

Roman Mitichyan

  • nar. 4.9.1978 (40 let)
    Kirovakan, Arménie, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All-Star Weekend
2018 Fury of the Fist and the Golden Fleece
Vice
2017 Cross 2
The Saint (TV film)
2016 Kingova pomsta
Příslib
Týpci a zbraně
Vigilante Diaries
2015 Exit Strategy (TV film)
Manson's Lost Girls (TV film)
Moving Targets
Na vlastní pěst
2013 Betrayal
Extrakce
2011 Deadline
Kříž
2010 Gangsteři
Na doraz
2009 Double Duty
2008 Zločinec
2002 Aréna smrti 2
Dexter

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Better Angels (S10E13)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
Tým SEAL (TV seriál)
Never Say Die (S02E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pio ke kukui, po'ele ka hale (S09E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stirring the Pot (S09E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kde každý zná tvé jméno (S09E21)
2017 Training Day (TV seriál)
S prstem na spoušti (E03)
Tým SEAL (TV seriál)
The Spinning Wheel (S01E06)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Shooter (TV seriál)
Overwatch (S01E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pablo a Jessica (S02E11)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Hot in the City (S03E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Hledač výstřelů (S05E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
2015 Krize (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Simulations (S02E02)
New Money (S02E01)
Tým Škorpion (TV seriál)
Super Fun Guys (S02E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Únik o vlásek (S05E19)
Krádež (S05E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Palebné pole (S06E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda na Středním východě (S10E19)
2014 Legit (TV seriál)
Loveline (S02E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Havran a labutě (S04E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2012 Dirty Work (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Koncovka (S04E01)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Out (S04E01)
Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V kleci (S09E19)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andílci (S02E05)
Pozlátko (S01E20)
Chuck (TV seriál)
Chuck a poslední zkouška (S03E11)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S08E08)
Day 8: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S08E07)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Když se hroutí světy (S04E18)
Policejní odznak (TV seriál)
Money Shot (S07E03)
2007 Dexter (TV seriál)
Temný ochránce (S02E05)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Všechno je fér (S02E18)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace