Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky těžce podprůměrná a předvídatelná věc, kterou tlačí ke snesitelnému průměru pouze našlapaný herecký ansámbl. Butler vládne, leč mnohdy ani jeho charisma nestačí, poněvadž vykastrované dialogy a nelogické chování postav nelze přebít šarmem či sebelepší řemeslnou prací. Hustota hollywoodských hvězd je zde doslova abnormální, avšak totéž lze říci o pozvolna dávkované tuposti, jež sice někdy ustoupí do pozadí, ale latentně je přítomna v každém slově a pohledu. Zbytečná romantická komedie dříve výborného režiséra, která vás sice neurazí, ale ani nezahřeje na duši (a tak možná na konci, ale zase je to trošku vykoupeno ťukáním si na čelo). Lhát si do kapsy však nehodlám, tudíž nebudu zazdívat, že jsem se - vědom si slabin snímku - celkem pobavil a hlavnímu páru fandil (synek je jedinou castingovou slabinou), ale mozek mi celou dobu říkal: "Slabé, slabé, slabé!" Některé věci nezměníš. 5/10! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické filmy a mám rád Butlera, ale Butler a romantické filmy = veľká katastrofa. Zápletka pripomína nedávnu komédiu Home Team. Ale tam sa tlačilo hlavne na komediálnu stránku a fungovalo to aj ako športový film. Toto je hlavne o zbližovaní Butlera a jeho malého syna a popritom si raz za čas spomenie, že by sa chcel dať dokopy so svojou ex. O zápas tu nejde a je jedno, či to tie decká vyhrajú alebo nie. Celkovo to je po každej stránke veľká nuda a zachraňujú to len všetky tie krásky vo vedľajších úlohách mamičiek tých detí, ktoré sa predháňajú v tom, ktorá z nich dostane do postele Butlera ako prvá. Aspoň tie scény boli vtipné a výber krások sa podaril na jednotku. Ale aj tak si to ale nadpriemerné 3 hviezdičky nezaslúži. Viac ako priemer na jedno pozretie to nie je. 5/10. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice všichni nadávají na mnoho cliché scén, ale mě tento pohodový snímek bavil většinu stopáže (především první hodina je hodně povedená, kde těch šablonovitých věcí je ještě minimum). Hlavní devízou filmu je mnoho známých herců. Jinak snímek stojí zejména na Butlerovi a jeho fotbalovém projevu. Není to komedie, ale rodinný film s romantickým nádechem. Film mezi 3/4 hvězdami, poněvadž hlavní postava hrála za FC Liverpool, tak zůstanu ještě u 4 hvězd:o)). ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama