Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Špičková vojenská akademie v Jižní Karolíně. Naučili mě hodnotám cti, povinnosti a úcty. Taky mě šikanovali, chtěli zlomit a ve čtvrťáku málem vyloučili, když jsem místo studia brigádničil při senátních volbách. Ale to jim nezabránilo o třicet let později vydyndat pěkný balík na novou knihovnu. Jak rychle se zapomenou mrzké výsledky ve stínu moci a bohatství," říká Frank Underwood, když se vrací na půdu, kde prožil mládí. A teď tu otvírá knihovnu, která je pojmenována podle jeho jména: „Ekologická, úsporná, celá sbírka by se sice vešla do čtečky, ale aspoň se budou mít kadeti kam schovat před deštěm." Celou noc je na tahu se svými bývalými spolužáky a s přítelem svého života. A zatím Claire v osamění hotelového pokoje volá Adamovi. Russo obhajuje své selhání před svými voliči, které už dávno ztratil, a slibuje jim nové pracovní příležitosti, když ho budou volit. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jak rychle jsou Vaše neduhy zapomenuty, když disponujete mocí a bohatstvím." Tak po panu kongresmanovi pojmenovali knihovnu a on se na oslavu zlil s kamarády. To je vždycky fajn, ale kde je ta Frankova svinská politika? Tentokrát nikde, což mě mrzí, takže jsem rád, že alespoň kongresman Russo při svém pěstním souboji s loďaři dokázal, že kvalitní politik se dokáže vykecat z čehokoli. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank si bere pauzu a jeho politické veletoče a mistrné slovní twisty jdou tentokrát do pozadí. Prožívá prapodivnou reminiscenci a zvláštní gay tenzní příhodu. Těžko říct zda tato epizoda byla úplně nutná a klíčová, každopádně živelný pan Russo ho bohatě zastoupí, když v Redneckově dostává co proto. ()

Reklama

Reklama