Reklama

Reklama

Waltr, Tommy, Ute & Marry ...Daniela Landy

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Hudební / Válečný
Česko, 2009, 4 min

Obsahy(1)

Animovaný videoklip k písni Daniela Landy 'Waltr, Tommy, Ute a Marry' z alba Nigredo. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Občas přemýšlím nad tím, jak asi týpci typu Jenda Veselojc balí holky. Jen si najeďte na profil tohoto výjimečného tvůrce a podívejte se do jeho velkých upřímných očí. Člověk se musí už tak dost ohánět a vizáž retarda ničemu neprospívá. Netvrdím, že jsem kdovíjaký lamač klitorisů, taky to mám docela náročné. Zrovna včera jsem byl na vesnických hodech. To jsou takové ty ultradrsné zábavičky, kde vám ožralí vidláci vyhrožují zpřeházením sena a když jim každou minutu nepochválíte domácí jitrnice, tak jdou kydat hnůj, aby se uklidnili. Ze začátku se nic moc nedělo a atmosféra byla víceméně rozpačitá, protože pořadatel měl v sobě teprve třicet piv, avšak kolem půlnoci byla zábava již v plném proudu. Zkrátka hárdy párt. Když už naděje se zaraženou čepelí nudy pomalu skomírala a já dost intenzivně přemýšlel o koupi buřtgulášu, v jeden prchavý moment se vše v prach obrátilo. Byla to bohyně! S vlasy zevrubně načesanými v upnutém karmínovém topu osaměle postávala u tomboly, kde jste mohli vyhrát slamník a řízky a nesměle hleděla do davu. Věděl jsem, že na bitevním poli nejsem sám a vyděšeně jsem analyzoval všechny lačné pohledy uhrovitých killerů jejím směrem. Ale musel jsem ji mít jako první, musel jsem jednat rychle. A být rychlý já vskutku umím, narodil jsem se už v šestém měsíci a při souloži se mnou je málokterá schopná akt alespoň zaregistrovat, takže jsem využil letitých zkušeností, sesbíral poslední zbytky sebevědomí a vydal se vstříc svému osudu. Jakmile jsem se dostal do její blízkosti, ihned mě rozdráždila vůně jejího sladce pižmovitého parfému. Směle jsem si ulízl mastnou patku, zkušeně se loktem opřel o poblitou zeď, nahodil sexy pohled číslo sto tři a směšně hlubokým, ba až lehce pedofilním hlasem zchátralého alkoholika pověděl "ahoj, nechceš se jít projít ven?". Nervózně postávaje jsem si do rukávu otíral nechutně propocené čelo, zatímco dívka mých snů protočila oči v sloup a šla do piče. Ach ty ženy! Jak nejste sadistický misogyn s domácí výrobnou chloroformu, tak si prostě ani pořádně nezašukáte. Nedovedu si představit v podobné situaci Jendu. Už při jeho příchodu by museli evakuovat sál a zavolat ochránce zvířat. Mám chuť mu, klukovi jednomu ušatýmu, napsat biografii, ale obávám se, že nejenom že by neprošla, ale také by mi byl kompletně smazán účet a moje virtuální existence by vzala za své. Takže si budu muset vystačit pouze s touto formou šikany. Hajzle jeden nehezkej. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

tak tohle je definitivně vrchol tohoto stvůrčího duetu, škoda jen, že si na to museli půjčit (určitě zcela legálně) písničku od úplně jiného umělce. Ale i když je ta animace stále na úrovni malůvek čtyřletého a navíc mnohem více sterilní, docela se občas trefili a zase je vidět jistá snaha o zlepšení ve střihu a prolínání, navazování scén. Dokonce dojde i na nahotu a emoce! Za písničku 5, mínus zrůdnosti 4, plus snaha 1 = 2 ()

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Píseň s tímhle dílem nesouvisí, takže za ni budu mhouřit oči, protože kvůli Veselému Cejpkovi nechci mít vrásky. Když se podívám na výhrady všech komentujících .... tak už jenom dodám, když máte ruce vykloubené v lokti, což pianista evidentně má, tak si moc nezahrajete. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tam hraje na piano Obama? Řekl někdo veleváženému autorstvu, že u Messerschmittu Me 262 byl pístový motor, umístěný v přídi, užit jen v prvních dvou prototypech, které nikdy nezasáhly do bojových operací? Že Mary jim tam chodí jako posraná nebo natržená? Že se panelák zrovna dvakrát nehodí k dokreslení dobové atmosféry? Že se Landa věnuje thaiboxu? A nejen proto by se na to měli, skutečně měli, urychleně VYSRAT? ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

nechutné prznění mé oblíbené písničky debilním a nepřesným sestřihem, drzost autorů nezná mezí, znásilnit zdivočelým kapustňákem, popravit, bolestivě. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Srdceryvný příběh z války, kdy si uvědomíte, že nebyli zlí a hodní vojáci, ale vojáci na které doma čekaly jejich ženy a kteří museli bojovat za svoji zem. ()

Helo odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná prasárna(vizuální - píseň je samozřejmě dobrá, ale tu nehodnotím v tuto chvíli). Kdyby si alespoň prohlédli, jak má vypadat Messerschmit. O zbytku ani nemluvě. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem sjel skoro celou tvorbu dvojky Cejpek + Veselý. Z nějakého důvodu jsem si pár kousků ještě nechal v záloze, asi možná na horší časy. No, co k tomu po těch letech zase říct. Je to pochopitelně hrůza a děs, ale tak nějak oceňuju, že se oba pánové u toho kompu asi možná i snažili, aby rozhýbali obrázky k Landově písničce. Jako kuriozita to je průchozí, jako vážně míněná záležitost, kterou někdo nahodil na ČSFD, to ale ani náhodou neobstojí. (1 264.) ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli měli nějaké svolení k tomuhle prznění. Pokud se nemýlím bylo by to v tohle případě potřeba. Pokud ho měli tak se nestačím divit. U tohohle rádoby hudebního klipu jsem brečel dvakrát. Poprvé když to skončilo a po druhé když jsem si přečetl zdejší komentáře. Kluci animací cesta nevede a nikdy nepovede. Ještě jednou: vys*erte se na to! ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

No to mi teda poser záda! Na ČSFD už se nalézají i domácí úkoly studentů prvních ročníků grafických škol z úvodní hodiny nepovinného kurzu 3D animace? Nicméně až díky tomuto dílku se mi dostalo hlubšího pochopení, že Landa zpívá o zombie letcích (nebo to jsou downi?), že Waltr a Ute mají dredy, mírně negroidní rysy a dosti tmavou barvu vlasů a kůže, z čehož by se nejznámějšímu rakouskému čalouníkovi nepochybně zježil knírek, že Waltr ze svého Me 262 (apgrejdovaného o pístový motor) bombarduje Google mapu fekálními bombami, že Marry trpí obzvlášť těžkým případem artrózy loktů, kyčlí a kotníků a její snížené mobility pak hanebně zneužívá frajer Tommy, který ji před bojovým letem vždy análně znásilní a Marry pak kvůli tomu v práci hodí jak naprcaná kachna, že Waltrovi s Tommym dojde před finální konfrontací benzín a oba se zřítí, přičemž Tommy to fekálně rozmázne o nějaký soc. realistický panelák. No a že k tomu všemu o těch letících zmrdech hraje negr po obrně obou horních končetin s mapou ČR na zdi. Ale jinak hlavně, že jsou hoši Cejpek a Veselý tyč. Totiž kůl. Totiž cool. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Je to hrozně, hrozně špatný. To mě moc nepřekvapuje, protože nekvalita na nás kouká odevšad. Ale vám, proboha, bylo v době vydání týhle sračky 18 a 22 let. Byli jste dospělí a bohužel nejspíš i svéprávní. Hrozně by mě zajímalo, co se vám honilo tou vaší sluníčkovou hlavou. Asi vzájemné mrdky. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět kvůli perfektní jednotě formy a obsahu, kvalita písničky přesně pasuje na kvalitu klipu. Tuhle bombu od Landy jsem doposud neslyšel, a přitom je to skvost, který co se týče rýmů vůbec nezaostává za legendárním lunetickým "vidět stromy a slunce co svítí na domy". K bestlamovu postřehu bych jen podotkl, že ten hudebník je očividně sám velký Veselý (stačí se mrknout na jeho fotku na profilu), zadek se mu rozjíždí, protože má do něj vražený klín, čímž je vysvětleno i to mátožné hraní a slzy v očích. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Danila Landu, takže mu takové zpracování nadanou dvojicí "Cejpek a Veselý" snad i přeju... ale ne, tohle nepřeju nikomu. ()

Reklama

Reklama