Reklama

Reklama

Můj svědek

  • USA Best Man Down (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když jejich svědek Lumpy náhle zemře po jejich svatbě ve Phoenixu, jsou nevěsta a ženich nuceni zrušit líbánky a letět domů na zasněžený středozápad, aby zařídili jeho pohřeb. Dostat Lumpyho tělo zpět do Minneapolis je jen začátek jejich dobrodružství, čeká je totiž překvapení na každém kroku. A když nakonec narazí na patnáctiletou dívku v malém městečku v severní Minnesotě, nemají už ani nejmenší tušení, kdo jejich kamarád Lumpy vlastně byl. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (22)

noby 

všechny recenze uživatele

Komorní pohled na konec života Lumpyho, kolem kterého se točí celý film i přes jeho absenci po většinu času. Hrstka postav z jeho okolí začíná jako jednoduché stereotypy, a vždy postupně získávají hloubku a lidskost, a s nimi prostřednictvím interakcí s živým či už mrtvým Lumpym i on. I samotný film se snaží bilancováním mezi otevřeně komediálními či dramatickými postupy a tlumeným indie výrazem být spíš skutečnější než silnější, a sluší mu to. Jsou to spíš slabší čtyři hvězdy, ale za zaokrouhlení hodnocení o procento výš jsem zase rád. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celý film sa niesol v takej nijakej atmosfére, kde sa ani veľa nedozvedáme o postavách na to aby sme si k nim vypestovali nejaký cit. Lumpy a Ramsey pôsobili ako najzaujímavejšie postavy, ktorým keby sa povenovali trošku viac mohlo to byť viac ako priemerná dráma. A dej je príliš strohý na to aby oslovil bez vykreslenia charakterov postáv. 60-65% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Malý intimní film, který pokud je vnímán z pozice Ramsey má v sobě mnoho emocí. Krásný dialogy vekterých není jediná věta navíc a výrazně pomahájí jak na reálnosti, tak na vykreslení jednotlivých postav. Například otčím Ramsey mně byl vyloženě odpornej. Addison Timlin zahrála Ramsey tak skvělým způsobem, že pro mně tuto dopusud neznámou herečku teď budu hodně vyhledávat. Není nic hezčího než když dojde ke spojení výborný film a výborný herecký výkon, to pak celkem logicky vzniká hodně vydařená filmová máta. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Best Man Down je vcelku neotřele pojatá dramedy o přátelství. Ze začátku se film jeví jako další trhá americká komedie a docela mě překvapilo, že úvodní Lumpyho scéna je vlastně i prvoplánově nejkomediálnější scéna vůbec, zbytek filmu se totiž veze na úplně jiné emocionální vlně a film se dotýká komediálního žánru jen velice okrajově. Hlavním tahounem je samozřejmě Addison Timlin. Natolik funkční chemie mezi ní a Tylerem Labinem mě až zarážela. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Objektívne o hviezdu nižšie, avšak tak príjemnú indie feel good záležitosť som už nejaký ten týždeň nevidel, takže nemám dôvod si na nič sťažovať. Feel good je to aj napriek tomu, že je tu jedno smutné úmrtie, avšak príjemné prostredie, sneh, uvoľnení herci a nejaké to gitarové vybrnkávanie v mojich očiach zastrelo všetky nedostatky, ktoré sa mi tým pádom vôbec nechce vymenovávať. No a ide aj o ten typ filmu, k akému sa v budúcnosti môžete celkom radi vracať, napríklad takto o Vianociach. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama