Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest nezaměstnaných ocelářů sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Jó, ti tanečníci, co se tady svlékali minulý týden do plavek, ti jsou teda za vodou. A proč bychom to nezkusili taky? Ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz - Do naha! Je fakt, že v partě není nikdo moc hezkej. Někteří z nás jsou trochu při těle, máme chatrné zdraví, jeden se pokusil o sebevraždu a dalšímu manželka otloukla o hlavu sádrového trpaslíka. Vlastně tím už nemůžeme zas tak moc ztratit! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (298)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Trochu mě napadá srovnání s Vybíjenou, kdy se parta obyčených chlapíků snaží získat peníze hodně netradičním způsobem. Nebudu si nic nalhávat. Vybíjená je větší prdel, ale humor je proste vynucenej. Tady jde o klasický britský humor a je fajn. Po čtrnácti letech musím hvězdičku přidat. Srovnání s Vybíjenou je teda dost ostudný. Do naha má mnohem větší společenský přesah. Chování mužů, jejich předsudky, skrývané pocity, to všechno ještě umocňuje jemný humor. Super film. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Britským komediím moc neholduju, protože mi zkrátka jejich humor přijde strašně suchý, ale u tohohle jsem se fakt bavil. Nezapomenutelné scény ("Kůň" na zkoušce, hlavní hrdinové utíkají v těsných tangáčích), nezapomenutelné hlášky ("Já nejsem kuřecí stehno!!"), skvělí herci (Addy, Carlyle, Wilkinson, Barber) tvoří ve výsledku komedii, na kterou se rozhodně ještě podívám. A závěrečný striptýz byl naprosto boží!!!!! A to jsem hetero. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých vůbec nejoblíbenějších komedií. Typově to rozhodně není crazy komedie á la Bláznivá střela nebo kousky bří Farellyů. Lidé se tu chovají jako lidé, dělají nic moc práci (pokud ji vůbec mají) a do toho se objeví šance vydělat něco málo peněz mužským striptýzem. Scény, které rozhodně stojí za to: Tanec na Donnu Summer ve frontě na pracáku, výběr členů s otázkami typu "A proč ti říkají kůň" nebo "Proč bychom tě měli vzít, když tancovat neumíš - máš ty vůbec něco zajímavýho?". A potom jejich nakoukávání Flashdance..... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zas taková komedie jaká to podle všech upoutávek měla být, to rozhodně nebyla. Sranda to sice místy je, a vůbec ne špatná, ale hlavně je to o lidech. Teda spíš o Anglánech...ale kdo někdy viděl v televizi Šest v tom, dobře ví, že abyste se bavili, nemusíte se chlámat od úvodních po závěrečné titulky. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale Robert Carlyle je herecký bůh. Pokud se někde hodí slovní spojení "One-Man-Show", tak je to přesně tady- k výkonu Carlyla v roli životem zfackovaného Gaze. Avšak ani zbytek hereckého/tanečního ansámblu nezůstává vůbec pozadu. Filmy z britského prostředí mám prostě v oblibě a The Full Monty je jedním z vůbec nejoblíbenějších. Jedna skvělá scéna střídá druhou a tak není divu, že je to prostě kultovka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (26)

  • Film vyšiel v roku 2013 ako divadelná hra. (Arsenal83)
  • Původně měl film reřírovat Danny Boyle, ale nabídku odmítl, protože ho scénář příliš nezaujal. (Karlos80)
  • Pracovní název filmu byl Eggs, Beans and Chippendales. (salamandrr)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno