Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový, rutinně natočený horor s předvídatelným scénářem, který nezachrání ani slušné obsazení plné povědomých ksichtů. Nejvtipnější a nejzájímavější věcí tak na tom zůstal ten název. Proč je to proboha druhý díl filmu, se kterým nemá společného postavy, děj a ani se to neodehrává v Connecticutu? Dneska už se meze k natočení sequelů opravdu nekladou. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jakmile se film rozjede hned "to" začíná. A vzhledem že jde o film s číslovkou "2" v názvu (kterou jsem neviděl) u mě hned zahnízdil červík pochybnosti že mi schází souvislosti z prvního dílu (no jak jsme se později dočetl nescházeli). Ale to nevadí. Tím "to" co začíná prakticky první minutou filmu je přítomnost duchů (chci vlastně říct vyobrazení halucinací). No a s ohledem na to že skoro každý třetí-čtvrtý záběr je na ducha (halucinaci), vůbec jejich přítomnost po chvilce sledování není děsivá a... film vlastně vůbec jako horor nefunguje a dokonce i nudí a to blikání a střih dokonce i otravuje. Proč sem duchové vůbec lezou (příčina halucinací) se dozvíme asi tak po hodině sledování... to je cca po dvou třetinách filmu. Takže celkem zápřah. Pak nastane konečně změna. Teda... k tomu blikání se alespoň něco děje a přichází odpovědi. Po hodině záběrů na duchy bez významu je to celkem balzám. Co ještě dodat. Snad jen důvod těch mích uvozovkových komentářů. Autoři se kasají tím, že se to jako fakt opravdu stalo. Takže buď si z nás dělají prdel, aby podpořili podprůměrnou duchařinu, nebo jde jen o příběh tři ženských s halucinacema (kdo ví po čem to měly) v chajdě u lesa na historicky zajímavém místě, kde blbne elektřina. I to může v USA splnit účel k vytvoření báchorky na které se dalo vydělat jako "skutečné události hodné zfilmování". Nebo že by za ten příběh rodinka nic nechtěla když "ty prášky tolik stojí" jak jsem se ve filmu dozvěděl? ;) ()

Reklama

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Katee Sackhoff, pak dlouho nic, pak ještě déle nic, nakonec nic a nic. Špatné, nestrašidelné, nudné...při sledování jsem zažil chvilku kdy jsem se díval jinam...zásek a přemýšlel jsem si nad něčím jiným. A abych tu nudu přerazil, tak jsem film i posouval... Jsou dvě odpoledne a já se dík tomuto cítím na spánek. Jedničku si skoro nepamatuju ale alespoň dobré...tohle je velký podprůměr a nebýt zmíněné Katee tak bych zřejmě nedal tu hvězdu ani jednu. Příběh na hovno (podle skutečné události prý :-D ). Nebylo co hrát takže herce neviním, duchové a mrtvolky jak z roku 1990...Dost špatný film s dost vysokým hodnocením. Třikrát fuj! ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Sice se v tomhle fláku pořád něco děje, ale celkově to působí vetchým a nikam směřujícím dojmem. Paranormální schopnosti jsou už jen uhnilou třešničkou na okoralém dortu. Casting je ale celkem sympatickej. Jinak to v dnešní době funguje snad jen na co nejméně náročné diváky hororu. Na mě už bohužel ne. 2* ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

S jedničkou to nemá nic společného ... A rozhodně jednička byla lepší, zajímavější, napínavější a především kvalitnější. Dvojka sice neříkám, že by to byl průser a že by se jednalo o nějakou sračku, tak to ani ne. Hororové scény byly celkem průměrné. Ale co už ani to průměrné nebylo, tak to byly ty (občas) hrůzné amatérské herecké výkony! 40% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)

Reklama

Reklama