Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

dainio 

všechny recenze uživatele

Velké množství lekacích scén, výjevů a všudypřítomného napětí mě utvrdilo v názoru, že druhý díl je lepší než první. Hodnocení zde je dle mého názoru částečně dáno faktem, že pokračování nemá nic společnýho s jedničkou. A pravda je taková, že opravdu spojitost je marno hledati. Ale když si tím nebudete lámat hlavu, dostanete velice slušný horor, který Vás několikrát orosí potem. I dějová linie je zajímavá. Hlavně to, jak zasahuje do historie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tvůrci by si měli uvědomit, že méně je někdy více. Film je od začátku do konce vyloženě duchařská buzerace a nekonečná přehlídka útěků a zmateného střihu snažícího se vytvořit napětí z neustálého měnění barevných filtrů a všemožných záblesků. Ze začátku je to celkem fajn, ale ke konci se to přejí a atmosféra či dokonce strach z jinak poměrně ohavných bubáků je fuč. Nekouká se na to úplně špatně, zejména postava pana Gordyho je hodně zajímavá a závěr je až dojímavý. Ale ta umělá snaha neustále tlačit na pilu moc nefunguje. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Pfff co na to říct. Pokud to mělo být děsivé, nebylo, pokud to mělo vypadat přesvědčivě, nevypadalo, pokud jsem se u toho měla cítit napjatě, necítila. Posledních 10 minut se mí líbilo, jinak nuda, nuda a zase nuda. A ten přehnaně happy endový konec, kde jsou najednou všichni sluníčkoví, až skoro potřebujete podat papírový kapesníček. Mě to prostě nesedlo. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý sa bál zariskovať s názvom "Haunting in Georgia". Tvorcovia stavili na dobré meno prvého dielu, ako na overenú značku, ale je divné mať v názve Connnecticut a celý dej sa odohráva v Georgii. S demonmi a duchmi sa tu fakt nešetrilo a v pozadí neustále nejaký pobehoval. Chvílami sa podarilo navodit aj dobrú amtosféru. Lakačku som nepostrehol nijakú, ktorá by na mňa zaúčinkovala, ale to nevadí. Čakal som niečo ovela horšie,kedže sa jedná o pokračovanie duchariny, ale koniec koncov som spokojný. 6 z 10. P.S. Pan Gordy je meno ako pre zemiak z Toy Story. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)

Reklama

Reklama