Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jednička mě celkem bavila a tohle bylo přesně jak jsem čekal slabší ale zase né tolik jak by někdo mohl říct. Samozřejmě název je zavádějící jelikož s prvním dílem to nemá společný nic a navíc se to ani neodehrává v Connecticutu takže se film mohl klidně jmenovat pouze GHOSTS OF GEORGIA (jenže pak by nepřitáhl tolik lidí že :)). Scény s bubákama byly zpracovaný slušně, jen ten film s nima přeplácali takže nejenže je ve filmu hooodně málo posrávacích scén (na druhou stranu je plus že jich aspoň pár je) ale ještě k tomu vás zhruba v půlce začne srát přepínání kamerovejch filtrů pořád dokola. Celkovej dojem je slušnej, neni to žádnej Sinister nebo tak něco ale taky nic čeho by člověk litoval že viděl. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Neuškodilo by míň zvukových efektů, celé mi to přišlo přeplácané. No ale za Ch. M. Murraye, happyend a docela dobrý příběh ***. Vůbec se mi na tom filmu nelíbí některé nudné pasáže, které tu jsou jenom proto aby zaplácly díru, nebo ty přehnaně akční a nelogické scény (SPOILER zapadnu do díry... no a co? nechám to bejt, ať si užijí i jiní.) ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kvalitného duchárskeho kúsku je podľa očakávania o niečo slabšie, no stále sa našťastie jedná o dobrý horor. Mladá rodinka sa nasťahuje do starého baráku, kde postupne zisťujú, že tu s nimi prebýva ešte niečo ďalšie. Začnú sa zjavovať duchovia, diať podivnosti a je iba na nich, aby si to dali dokopy a niečo vymysleli, ak chcú prežiť. Čo samozrejme tak rýchlo nebude, veď o čom by to potom bolo. Našťastie to vôbec nenudí, je to pekne natočené a na diváka tu čakajú nejaké tie ľakačky, duchárske výjavy, kvalitné masky a efekty, tradične hlasné zvuky, ale aj porcia slušnej atmosféry a sympatickí herci. Ja som teda spokojný; duchárčinám až tak nefandím, no toto bolo fajn a určite sa pozriem aj na tretie pokračovanie, ktoré sa už pripravuje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Né tak špatný, jak jsem čekal.. Je to poměrně svižná Duchařina, ve které se pořád něco děje,tak jsem se naštěstí nenudil. Pochválil bych zvukovou a technickou stránku, která mně neurazila, ale Proč se film odehrává v Georgii a né v Connecticutu mi hlava nebere! Film bych doporučil spíše Slečnám závislým na Duchařinám, ty by mohly slušně Hopsat radostí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno