Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

jezurka42

jezurka42 (hodnocení, recenze)

No tak těším se čím dál víc i když je mi jasné, že to asi nebude žádná geniální komedie..ale čert to vem. Řekněte mi, kdy se sejdou takové filmové hvězdy pohromadě, hm? Jednou za 100 let. :D

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Už zase někdo hodnotí něco, co neviděl nikdo na této planetě (USA premiéra: duben), max. na režiséra a pár jeho asistentů. Ale samozřejmě se dá považovat, že tento film bude docela dost podobný každé takové romantické komedii, ale to neznamená, že má někdo právo to hodnotit před premiérou.

Reklama

Reklama