Reklama

Reklama

Podmanivý příběh dívenky, která - lapena ve víru hořké rodičovské bitvy o její opatrovnictví - prosí o milost. Titulní hrdinka Maisie, která je zároveň vypravěčkou příběhu, přechází onen narůstající zmatek s nevinností, šarmem a velkorysou duší šestiletého dítěte. Stárnoucí rocková hvězda a obchodník se současným uměním, Susanna a Beale jsou tak zahleděni do sebe, že rezignují dokonce i na svou rodičovskou roli. Jejich boj o dcerku Maisie představuje jen další bitvu v epické válce dvou osobností. Všemu nasadí korunu tím, že si oba namluví naprosto nevhodné partnery – otec bývalou chůvu Margo a matka mnohem mladšího barmana Lincolna. Necitelnost, s níž si mezi sebou Maisie přehazují jako horký brambor, tak na dívce zanechává čím dál tím znepokojivější následky. Stále ostražitá Maisie si však začíná uvědomovat, že se z marasmu dospělácké dětinskosti a sobeckého zaslepení dostane jen a pouze vlastním přičiněním. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

buche

buche (hodnocení, recenze)

Výborně natočený film, Onata Aprile si ukradla celý film pro sebe, ikdyž Alexander Skarsgard ji skvěle sekunduje. Akorát stejně přemýšlím co bylo pak, nemůžou být na pláži věčně. Matka na hovno se vrátí z koncertní šnůry a tatínek v touze naštvat maminku se zase objeví...kromě Maisie to odnáší i Margo a Lincoln, kteří ji opravdu milujou. Jim třem bych přála, aby s nima už zůstala a psychopatičtí rodičové ji můžou čas od času navštěvovat.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Další z dobrých filmů, které mají naši distributoři ,,na háku,, Bral bych DVD, mám rád dojáky a navíc na tenhle film se dívám jinak, než někdo, kdo vyrůstal v harmonické rodině. Podobný film bych řekl, je ,,Jmenuji se Sam,, aneb další dítě v nesnázích. I když tam člověk neví, jestli tím dítětem není spíš Sean Penn, než Dakota Fanning.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že se spousta lidí bojí vstoupit na stránky titulkari.com, kvůli, co vím já, dost nesmyslné hlášce na mallware a k tomu, že jsou na nich momentálně uzavřené registrace, najdete titulky k tomuto filmu i na titulky.com

Mr.Morale

Mr.Morale (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo o nějakém podobném filmu? Trošku mi to svou atmosférou připomnělo 500 dni se Summer. :D

na příspěvěk reagoval playboxguest

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Skvělý film, tak skvělý, že jsem nakonec titulky udělala na jeden zátah, ani na hajzlík jsem pomalu neodbíhala. Takže by se měly každou chvíli objevit na titulkari.com (kdo tam není regnutý, tak http://uloz.to/xnxUKTXu/what-maisie-knew-2012-720p-bluray-x264-yify-srt ale pozor, omezeno na 50 stažení, heslo csfd, takže pokud na titulkarich jste, netahejte zbytečně z ulož.to), a netahejte ani jinde, jelikož netem koluje i verze (jako obvykle tragická) přeložená tranlátorem... Užijte si film ;-)

na příspěvěk reagoval Aaron., Mr.Morale

Ekkan

Ekkan (hodnocení, recenze)

Alexander Skarsgard a Julliane Moore? Dohromady by spolu mohlu vytvořit velmi zajímavý film!

Reklama

Reklama