foto

Andrea Bordeaux

  • nar. 31.3.1987 (32 let)
    základna Fort Hood, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Afterburn/Aftershock
Can't Buy My Love (TV film)
2016 Beznadějný romantik (TV film)
2014 Chlap na dvě věci
2013 In Lieu of Flowers
2012 Ahoj, musím už jít
Co všechno věděla Maisie

TV seriály

2019 Dynastie (TV seriál)
Jak velkým pokrytcem se můžeš stát? (S02E17)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čára v písku (S09E23)
Odplata (S09E22)
Kde každý zná tvé jméno (S09E21)
další epizody (12)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Cizinka (S09E10)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
další epizody (9)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S11E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje z paláce kouzel (S11E07)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Najdi letadlo (S11E03)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Schooled (E08)
Smash (TV seriál)
Hell on Earth (S01E09)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Třecí plochy (S02E07)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky