Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steve Austin /The Condemned, Expendables 1/ vo filme, v ktorom jednak pracuje ako kurier a jednak ma za ulohu dorucit balik akemusi zlocincovi. Cosi sa poserie, a nastane pohon na dotycneho kuriera Austina. Taka akcna bejkovina, ale rozhodne sa nesmie pouzivat mozog. Potom film dobre, rychlo uplynie, ba dokonca aj par zaujimavych momentov sa najde. 50 % ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pozor, obsahuje informace z děje. - No tak je to tady. Pro fanoušky žánru další odměna. Dva akční velikáni v jednom balení. Film bych pochválil za několik věcí. Rozhodně za pěkný bitky. SA když někomu škrábne, tak to má prostě svůj nezaměnitelnej styl. DL se několikrát taky ukázal. (představujme si, že ten dablér nebyl poznat) Hodně mě nadchla další věc. Hlavní linka byla tak nějak jasná. Ale víte co? Já furt čekal kdy se ti dva spojí a vymlátí polovinu mafiánské komunity. Naplno přiznávám, že jsem si nějak nepřipouščtěl, že DL bude sviňák. Takže dobrý. Film mě zklamal ve dvou bodech. Neměl nesmrtelnýho záporáka. Znáte to ne? Takovej ten , co ho může zabít jen hlavní hrdina. A ti ostatní byli blbí i na béčkovej film a věděli jste, že dostanou hodně rychle. No a teď k tomu hlavnímu pro mě zklamání. Když už teda měl být záporákem DL závěrečnej souboj mezi ním SA .... Jžš vždyť na tom se dal postavit celej film. Vzpomeňte na bitku Vina Diesla s Rockem v Rychle a zběsile 5. To mělo grády jako kráva. Tady bylo brzo po všem.... 65 procent ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// PLUS: Steve Austin nakopává zadek Dolphu Lundgrenovi a já si říkám proč ne, oba nakopávají zadky dalším skupinkám gangsterů a já si to opět užívám, zápletka je neurážející, akce je rozhodně koukatelná MÍNUS: záporáci se opět zbytečně vykecávají./// Shrnuti: Další střetnutí dvou akčních ikon a opět dívatelná akční málátička/střílečka. Koho tento způsob odpočinku baví, nevadí mu že Lundgren vypadá opravdu staře a netrápí ho jednoduché zápletky, ten si tady přijde na své./// Celkem 67%/// ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to doteraz najlepsia Austinova solovka ale aj tak je vysledok po kazdej stranke len cisty priemer. Proste tuctovy film, ktory vas ani raz nenadchne ale ani nicim nesklame. Hlavne v dnesnej dobe ked akcne filmy su nedostatkovym artiklom mi dobre padol aj takyto priemerny kusok. Hlavne vdaka extra sympatickemu prerastenemu medvedíkovi Austinovi. Aj ked je zapletka obohrana a pointa predvidatelna, tak ma osud jeho postavy zaujimal a tesil som sa ako vsetkym nakope prdel. A nakope teda celkom slusny pocet zadkov. Sice to je v takom jednoduchom krcmovom style postavenom len na monotonnom buchani pästí, ale vsetky bitky aj prestrelky su natocene prehladne, co je dnes tiez raritou. Takze ja som tentoraz spokojny. Aj ked su po choreografickej stranke bitky primitivne, tak im nechyba aspon živočíšnosť a tvrdost. Pravdepodobne funguju aj vdaka slusnemu obsadeniu zaporakov, takze som sa tesil na jednotlive duely. Zo zaporakov najviac vycnieva Dolph Lundgren, ktory si zakazdym ked sa objavi ukradne film pre seba. Shahlaviho zaporak pôsobi asi uz tradicne dost komicky, takze neprekvapi, ze sa jak jeho postava tak aj cely gang správa dost nelogicky. Ale aspon je sranda. Takze po druhom pozreti tomu davam 5/10 a pravdepodobne si to este niekedy pozriem znova. Mam smutne tusenie, ze aj ked vysledne kvality tohto filmu su nevalne, tak ich vo svojich solovkach Austin uz neprekona. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jsem si říkal, o čem asi tak film bude, když se jmenuje Package. Došlo mi to hned. Nějaká pakáž se totiž marně snaží srazit na kolena Steva Austena, vyhazovače z klubu, který dostal neobvyklý úkol, doručit cosi tajného od jednoho mafiána druhému. A protože je to poslední skaut, opravdu se snaží. Skauti ale byli patrně i tvůrci, neboť se jim podařilo do filmu vtěsnat kýbl takové nudy, že se to chvílemi vleče jako tejden před vejplatou. Je to ku škodě. Mohlo se jednat o velmi vyjímečný snímek, když už nechali proti sobě nastoupit Austina, Lungrena a toho atleta z Yip Mana, Darrena Pohlavního. Snímek potěší místy velmi brutálními a syrovými akčními souboji, ale nabízí i nesourodý styl vyprávění a z toho vznikající lapsy a nudu. Lepší trojka, ať maj děcka radost. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Pri boji Nemca (Dolph Lundgren) s Tommym (Steve Austin) si je možné všimnúť, že v náročných kúskoch za Lundgrena zaskakuje dablér. (Johnny.ARN)
  • Pri prestrelke v reštaurácií drží Nemec (Dolph Lundgren) zbraň v ľavej ruke. Pri zábere zozadu si však môžeme všimnúť, že ju drží v pravej a nemá ani blond vlasy. (Johnny.ARN)
  • Po filme Hangar 14 (2011) je to už druhá spolupráca hercov Steve Austin a Darren Shahlavi. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno