Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// PLUS: Steve Austin nakopává zadek Dolphu Lundgrenovi a já si říkám proč ne, oba nakopávají zadky dalším skupinkám gangsterů a já si to opět užívám, zápletka je neurážející, akce je rozhodně koukatelná MÍNUS: záporáci se opět zbytečně vykecávají./// Shrnuti: Další střetnutí dvou akčních ikon a opět dívatelná akční málátička/střílečka. Koho tento způsob odpočinku baví, nevadí mu že Lundgren vypadá opravdu staře a netrápí ho jednoduché zápletky, ten si tady přijde na své./// Celkem 67%/// ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Film je celkom solídny. Vzhľadom k žánru a rozpočtu. Austin sa snaží a občas mu to ide. Bitiek je tu prekvapivo dosť. A Steve sa postaví aj solídnym protivníkom, ktorý vedia kopnúť. Ničmenej pästné výmeny mohli byť ešte trochu nápaditejšie. Prestrelky sú trochu absurdné. Ale čo už. Tak to v akčných filmoch chodí. Človek nemôže chcieť od automatickej zbrane aby prestrelila človeka alebo tenký kovový stôl ak je za nimi schovaný človek, čo ešte nemá zomrieť. Film obsahuje pár slušných hlášok. A pár zaujímavých momentov. Uchvátila ma hrdinská víťazná hudba keď Austin bil na zemi nehybného Lundgrena. Určite lepšie ako One in chamber, Maximum Conviction, Deagon Eyes alebo 6 bullets. Napriek tomu sa stále nejedná o nejaké super terno. 55-60 béčkových percent. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Panebože !!! To sem si zase takhle naběhl, jako béčkový filmy, mi nevadí a rád si je pustím, ale tohle bylo die Kacke !! Jako Austin je totálně mimo co by hlavní hrdina, nic nechápe, o ničem neví a ničemu nerozumí, až ke konci jako že pochopí, ale i tak je mu to buřt. Austina má těžkej nezájem, tady podávat jakýkoliv výkon, takže se po celou dobu filmu tváří stejně a jako že teda hraje. Lundgren něco plánuje a ostatní bossové něco plánují na něj, Lundgren to však všechno prokoukne a tak to všechno vyřeší a pak nám vysvětlí jak udělat zdravý a výživný džus. A aby film měl fakt pecku, tak tam nějaká šílená ženská, zabije svého parťáka aby Austinovi ukázali, že oni sou fakt tvrdýýýýý !!! Shahlavi ten mi přišel z těch všech nejvíc v pohodě, snaží se a ta bitka s ním, byl vrchol filmu. Je to škoda on Shahlavi by úplně s přehledem dal hlavní roli, byl a je sympaťák rvát se uměl, takže s ním je to velká škoda. Austin se prát možná umí, ale je pomalej a maximálně se hodí na roli velké gorily co blbě čumí a pak ho někdo sejme, na víc nemá. Ta Hudba tam nebyla špatná, ale totálně se nehodila do konceptu filmu. Takže těžký průser na všech frontách, se sice nekoná, ale dobrá hudba a jeden dobrej herec, který je tam cirka deset minu, to nezachrání. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

The Package není úplně zpackané a fanoušci hromotluckého Steva Austina si přijdou na tupé údery a ostré hlášky. Lákadlem je tu však Dóda Lundgren, který ztvárňuje opět typického zástupce bezcharakterních hajzlů. Tentokrát to však není Rus ani Švéd, ale říká se mu Germán. Scéna, kterak si připravuje vitamínový koktejl a svým nezaměnitelným basovým hlasem komentuje obsah živin v ovoci je roztomile morbidní. Steve Austin nevybočuje z cesty umanutého mamuta razícího si cestu přes kaskadéry, kickboxery a wrestlery v akčňácích, které se tváří sofistikovaněji, ale ztroskotávají na rozpočtu a diváckém zaujetí. To, co nestihli kluci v The Expendables se snaží dohnat zde očekávanou mlatou na férovku, kde Lundgren by prostě neměl na obra Koloděje Austina a tak tvůrci rafinovaně nechávají v ději oslabit Austina ztrátou litru krve. Sem tam ve filmu vykoukne příjemné 80tkové pomrknutí (chlapácké hlášky, střelba z M60 ve stoje, samo ošetření ran, pointa), ale není tu nic za co by stálo začít posilovat... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

George S. vlastne všetko vystihol. Ešte by som vyzdvihol originálnu titulkovú pasáž, ktorá nám priblíži ako funguje bowlingový mechanizmus a aká sa vtipne vypointuje s nástupom Austina na scénu. Samotný hrdina však v roli klaďasa nepresvedčil a myslím, že povahovo aj výzorom viac pasuje do bezcitných rolí. Ale manželku mal peknú, až sa mi zdá podozrivé, že taká kočka sa zahadzuje s takým obrom, čo sa navyše živí špinavou prácou. Film ako taký ušiel a aj keď je nad slnko jasné, že mu dal život úspech Postradateľných, neprišiel mi ako pásový výrobok. Mal to čomu sa hovorí príbeh, spomínaný vítaný twist, dostatok pästných či guľkových súbojov s kratučkou dohrou na konci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Keď jeden zo zabijakov strieľa ťažkým guľometom na obchod, dĺžka pásu nábojov sa zo záberu na záber buď predlžuje, alebo skracuje. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama