Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý agent CIA je společně se svou pubertální dcerou donucen k útěku poté, co jeho zaměstnavatel odsoudí oba dva k likvidaci v rámci mezinárodního spiknutí. Bývalý agent CIA Ben Logan doufá, že se mu podaří znovu nastartovat vztah s jeho patnáctiletou dcerou Amy, se kterou si jsou poměrně odcizení. Získá práci v Belgii jako bezpečnostní expert pro velkou nadnárodní korporaci. Jednoho dne přijde Logan do práce a zjistí, že divize, ve které pracoval, již neexistuje - kolegové smazali veškeré materiály a jeho asistent je ve skutečnosti trénovaný agent s jasným úkolem – zabít Logana i jeho dceru. Není čas přemýšlet, co se stalo a proč je někdo chce zabít – Logan a Amy musí prchnout a v patách mají dokonale vyškolené zabijácké komando. Otec a dcera, kteří si vůbec nejsou blízcí, se musí najednou naučit spolehát jeden na druhého a budovat vzájemnou důvěru. Ona důvěra začne být ohrožena v momentě, kdy se Amy dozví pravdu o otcově minulosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (151)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi orginálny akčný špionážny film. The má pár silných momentov ale dokopy je to ťažká rutina. Eckhart je dobrý herec, ale tu až tak nemal čo predviesť. Akčné scény sú obstojné a celkom sa držia pri zemi. Aaron sa postupom filmu zlepšuje, lebo spočiatku nepôsobí v súbojoch veľmi presvedčivo. A hlavne odzbrojovanie pištole je veľmi nekvalitné. Olgyna postava mi prišla nejaká zbytočná a hlavne nedotiahnutá. Celkovo je to taká jednorázova špiónska strielačka, ktorú raz znesiem úplne v pohode ale už by som si to druhý krát nepozrel. Ťažký priemer. 60-65% 3*. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Utíkej Eckharte utíkej, v patách sou ti tito zabijáci - mladý ořezávátko, které dělá školácké chyby, velký plešatý chlap co nosí stylovou bundu a tváří se nadmíru velice drsně (né Vin Diesel to neni, ten je ještě totiž rychlej a totálně zběsilej) a starý vypelichaný dědek, který se tváří jako kdyby chtěl vyhrát cenu o úchyla roku. Navíc na krku máš ještě svoji dceru, která se zrovna rozhodne procházet pubertou a tak bude mít zvědavé otázky a ještě zvídavější pohledy. Ono se to má totiž takhle, on totiž Aaron Eckhart patří mezi ty herce, kteří ať hrají sebevětší kravině, tak se mi to líbí a podle hodnocení by jeden řekl, že tohle je kravina. A zase omyl, ono je to naopak, má to velice dobrý příběh a tenhle příběh nabídne nejedno překvapení a nejeden šok. Herci hrají velice slušně a na rozdíl od Costnerovi dcery, (Tři dny na zabití) tak ta Aaronova jednak hraje o level lépe a za druhé v polovině, už se nechová tak rozmazleně. Co se týče akčních scén tak ty sou fakt slušný a taky dost brutální, ta bitka v nemoci byla fakt parádní. Ze začátku mi sice vadila kamera,některé záběry vypadli kýčovitě, ale pak se to zlepšilo. Navíc mně velice potěšil konec, hodně emotivní a taky dost drsný zároveň, takže za to velké plus. ()

Reklama

Kimon

všechny recenze uživatele

Inspirováno výše uvedeným obsahem filmu: Bývalý agent 009 Schwarzenbergus (alias žlutočervený pankáč) je společně se svou nemorální politickou stranou donucen k útěku z politické scény poté, co občané odsoudí oba dva, agenta 009 i jeho dravce, patolízala Kalouse, k likvidaci v rámci českého spiknutí čestných a pravdomluvných voličů. Bývalý agent 009 doufá, že se mu podaří v nadcházejících volbách 2013 znovu nastartovat vztah se znechucenými občany ČR, se kterými je zcela odcizen. Získá práci v Rakousku jako bezpečnostní expert pro velkou nadnárodní feudální korporaci. Jednoho dne přijde bývalý agent 009 do práce a zjistí, že divize, ve které pracoval, již neexistuje - kolegové smazali jeho veškeré uschované materiály proti politickým odpůrcům a jeho rakouský pracovní asistent Zemanovich je ve skutečnosti trénovaný agent čestných a poctivých občanů ČR s jasným úkolem – zneškodnit agenta pankáče, Kalouse a všechny jeho voliče. Není čas přemýšlet, co se stalo a proč je někdo chce likvidovat – bývalý agent 009 s Kalousem a všichni jeho voliči musí prchnout do českým majetkem zbohatlého a nenasytného Vartikánu, přičemž v patách mají dokonale vyškolené likvidační komando nespokojených občanů ČR. Agent 009 alias pankáč a jeho voliči, kteří si vůbec nejsou blízcí, se musí najednou naučit spoléhat jeden na druhého a budovat vzájemnou důvěru, která zde však nikdy nebyla. Ona budovaná důvěra začne být ohrožena v momentě, kdy se pankáčovi voliči dozví pravdu o jeho politických cílech a úmyslech se zemí českou. .... tento akční thriller ze života vůdců nejmenované české politické strany je bohužel pouze smyšlenka, ale krásná, že? Akční Agent na útěku je propadákový thriller stejně jako je propadákem věčně chrápající postava agenta 009 na pozadí velkého vůdce Kalouse. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vypadalo veľmi sľubne, ale potom úroveň postupne išiel dole. Síce je v príbehu celkom veľký potenciál, ale Bohužiaľ, ani z režisérskej ani z hereckej stránky sa to nepodarilo využiť. Priemerný výkon od A. Eckhartha a O. Kurylenkovej. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Snímek Agent na útěku nepatří k filmům, který má extra čím ohromit. Bývalý agent CIA se stává lovnou zvěří a díky štastné náhodě se mu daří unikat. Podobný příběh tu už mnohokrát bude….. Záleží však na zajímavostí a síle příběhu, akčnosti, záživnosti a obsazení. A v tomto filmu je asi tou hlavní alfou-omegou obsazení A.Eckharta a O.Kurylenko. Bez jejich hvězdnosti by film asi nikoho moc nezajímal a i hodnocení by bylo nižší.... Film Agent na těku má u mě dvě hvězdy ()

Galerie (152)

Zajímavosti (6)

  • Navzdory viditelnému veřejnosprávnímu značení spadajícímu pod správu města Antverpy, často v dvojjazyčném provedení, byly filmové exteriéry točeny výhradně v ulicích hlavního města Bruselu. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Amy (Liana Liberato) v 66. minutě použije poslední klíče v garáži, zabliká na ni auto se znakem Audi, ale když přijede pro svého otce, jede vozem BMW. (Terva)
  • Název filmu Expatriate vznikl spojením dvou latinských slov "Ex", v překladu "z", a "Patria", tedy "země" nebo "vlast". (Terva)

Reklama

Reklama