Reklama

Reklama

Mere Brother Ki Dulhan

  • Indie मेरे ब्रदर कि दुल्हन
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kush sa snaží nájsť nevestu pre brata Luva, ktorý sa po piatich rokoch rozišiel so svojou londýnskou priateľkou. Po počiatočnej smole sa mu na inzerát ozve vplyvná rodina. Rodičia dievčaťa sú veľmi príjemní, ale keď Kush po prvýkrát uvidí nastávajúcu nevestu, spomenie si, že ju pozná z čias, keď bola ešte divoká študentka. Časy sa však menia a Dimple mala dosť rokov na to, aby sa vybláznila. Teraz je už pripravená vyhovieť rodičom a vydať sa. Po pár dňoch priletí Luv do Indie, konajú sa zásnuby... a Kush s Dimple si uvedomia, že sa do seba zaľúbili. Čo teraz? Ako vyriešiť situáciu, aby nikoho neranili a česť ich rodín zostala zachovaná? (Remini)

(více)

Recenze (18)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $496,172Tržby Celosvetovo $14,233,249 ▐ Romantická komédia, ktorá je takou mierne bláznivou oddychovkou so sympatickou herečkou a niekoľkými dobrými tanečnými kreáciami. /60%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nevěsta mého bratra? Ale ano, o základní příběh tu nejde, ale jednoduše je to dokonalá zábava. Katrina jako nenapravitelná rebelka, Imran jako Jiřík z pohádky o Zlatovlásce ;) Společně jeden z nejzábavnějších párů, který se našel až když už to bylo skutečně nutné. Ona má v sobě potenciál rockové hvězdy, on je proklatě stydlivý, až je to sexy. Zábava od začátku do konce, nepochybuji o opakovací hodně, také pro to, že odkazů na jiné filmy a osobnosti bylo nebývale mnoho a mohu pořád objevovat nové a nové. Nadto Katrina je skutečně v každém záběru pastvou pro oko a její eskapády potěší každého, kdo si cení vlastní svobody. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Víceméně podprůměrná komedie, která sice obsahuje prakticky všechny masala ingredience (včetně odkazů na jiné filmy, které jsou zde ovšem otravně okaté, aby je náhodou někdo nepřehlédl), avšak jejich vůně je žel dosti vyčpělá. Dvě hvězdičky ale dávám za dvě velké přednosti, jaké tomu filmu nikdo upřít nemůže: 1.) Velmi chytlavé písně i klipy k nim 2.) Skutečnost, že u většiny záběrů s Katrinou Kaif se dá vyhonit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film má vtipný střih a práci se zvukem, ale zabíjí to přehráváním všech zúčastněných. Všichni se pitvoří, Katrina snad nejvíce a ještě k tomu hraje tak protivnou osobu, že se i při její kráse divím, že by ji vůbec někdo chtěl natrvalo. Příběh je neoriginální a předem daný, což by tedy zase tolik nevadilo nebýt těch ostatních chyb. SHRNUTÍ: S kytarou u boku a v šortkách to Karině fakt sluší, ale když promluví, je čas se rychle ztratit. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nádherná, nádherná a ešte raz nádherná Katrina Kaif. Inak sa jedná o tradičnú masalu komédiu. Je to bláznivé, vtipné, s chytľavými piesňami a sympatickými postavami. Je tu veľa odkazov na populárne Indické filmy ako Jodhaa Akbar, Swades, Om Shanti Om a pre zainteresovaných je tu pár príjemných odkazov na viac. Pre mňa osobne bol tento film spomienkou miest, kde som sa pred rokom nachádzal. Či už Agra Fort, alebo všakovaké uličky Dehli. Pre mňa zábavná vec s tým najlepším čo Indická komédia prináša – s riadnou dávkou sentimentu a expresie ale tu mi to nevadilo. Tu som si to užil. A ešte raz Katrina tu bola naozaj nádherná. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie, která má jednoduchý a předvídatelný příběh, pěkné obsazení a celkem dost vtipných situací. Za mě 90% :) ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Zápletka není ničím nová, od začátku jasnému závěru předchází nespočet peripetií, jak tomu (zvláště) u indických svatebních filmů bývá. Herectví je přepálené od začátku do konce, je to ale stylizované jako takový crazy film, tudíž je to nejspíš žádané, aby člověk dostával jednoduché podněty k reakcím. Komedie ideální na večery, když potřebujete něco úderného, jednoznačného. jednoduchého a pozitivního. I když člověk vypne a přijde o nějakou ze zápletek, stále je velká pravděpodobnost, že bez problému naváže na zbylý děj. Film pusťte, sebe vypněte. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Komédia ako od Shakespeara, ktorý rovnako obľuboval takéto "Amorove rošády". Po scenáristickej stránke naozaj výborné, len oveľa viac by tomu sedelo nejaké dramatickejšie podanie a nie tento komediálny nádych. Ale tak aj v takejto forme to malo svoje čaro, hoci nie až také veľké. Imran Khan a Katrina Kaif boli skvelou dvojkou, ktorá rozbehla celý kolotoč udalostí, teda samozrejme za účasti Amorových šípov. Ale inak postava Luva mi bola dosť nesympatická, fakt taký bezohľadný egoista. Netuším čo na ňom mohla Pia vidieť. Zato medzi Kushom a Dimple to pekne od začiatku iskrilo. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Imran je až prekvapivo mdlý a Katrina afektuje občas až do extrému. Ale väčšinu času sa ju nedá neľúbiť. Inak ten typ romantickej komédie, o ktorý by som ani nezavadil byť to hollywoodsky blockbuster (a že by to malo brutálne tržby je jasné). Pesnička mi neostala v pamäti ani jedna... ale smial som sa... občas... a občas ani nie. Sťahujem na 3... moc nad priemerom to nebolo. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Luv sa po divokej hádke rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou a hneď požiadal svojho mladšieho brata Kusha, aby mu v Indii našiel nevestu (dievčatá v Londýne sú naňho priveľa). Namiesto tradičnej, tichej a pokornej dievčiny nakoniec nájde slobodobyseľnú Dimple. Vlastne sa mu ozve jej otec, ktorému sa zapáčil inzerát v novinách. Obidve rodiny sa stretnú, Luv i Dimple si sú navzájom sympatickí, takže nezostáva nič iné len prichystať zásnuby, svadbu a privítať ženícha, keď príde z Londýna. ***** O čom asi môže byť film s názvom "Bratova nevesta?" Žeby o tom, ako sa Kush (Imran Khan) zaľúbi do dievčaťa, ktoré našiel pre svojho brata? Presne tak! Ale že sa ani minútu... nie, ani sekundu nebudem nudiť, to som nečakala. Vedela som, že sa mi film bude páčiť. Imran a Ali sú momentálne moje najväčšie platonické lásky, upútavka bola zábavná, hudba chytľavá. Ohlas od divákov bol tiež pozitívny. Hoci Katrina vyzerala v ukážkach trochu prehnane, vo filme hrala prirodzene a bola zlatá od začiatku do konca. Ali Abbas Zafar, teším sa na tvoj ďalší film. Veľmi. :) ***** Oh, a John Abraham sa tam mihne len na 5 sekúnd :D ***** PS: Čo sa kolega Niktorius tak krásne poeticky snažil povedať bolo, že Katrina vyzerala krásne... Recenzia ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Je to jak reklama, brr. Sice nevím na co a ani nechci vědět, bollywoodské extatické chlubení svým uměním, oslavné vynášení do nebes herců, kteří špatně ztělesňují protivné postavy. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, ale nemyslím, že má "opakovací hodnotu". I na poprvé byl film bolestivě předvídatelný od první minuty, a nejedná se o žádné vážné procvičení bránic. Nicméně herecké výkony jsou přinejmenším příjemné (ano, i ten Katrinin, ačkoliv v druhé půlce mi lezla na nervy jako obvykle), nejlepší byl Ali Zafar. Katrina a Imran jsou divný pár, neseděli mi k sobě. Hudba byla výborná. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Spiklenci Forever. - Délka filmu je pro mě vždycky kritická, přeci jenom dvě a půl hodiny jsou dost. Ale zase když se člověk na to psychicky připraví, je to něco jako dobrodružství. Tenhle film mě nadchnul mnohem více než ty tři indické, co jsem viděl předtím, protože herci byli sympatičtí (snad úplně všichni), moc pěkné melodické songy i choreografie k nim a při spikleneckých rozhovorech Kushe a Dimple jsem občas musel dát pauzu abych se dosmál. Trošku mi tady chybělo více těch tradičních indických kostýmků, protože hlavní hrdinové byli většinou světoběžníci (rozuměj byli v Londýně) a děj se odehrával ve větších městech, ne na venkově. Ale i tak nemůžu dát méně než 4 hvězdičky, protože jsem se vážně dobře bavil (hlavně posledních cca 20 minut). ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Velmi lehká komedie s předem jasným dějem, zejména druhá polovina už klesá pod průměr. Nicméně většina scén je naprosto úchvatných, včetně představitelky hlavní role, na kterou se opravdu příjemně dívá. Stejně tak jsou zábavná taneční čísla a hudba má rytmus, který nenechá vydechnout. Zkrátka jsem se nenudil a poctivě a nenuceně bavil. ()

Reklama

Reklama