Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike rozhoduje o svojí budoucnosti, ale smířit se s realitou může být docela těžké. Louis se postaví Zaneovi a Donna nabídne radu. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S postavou Jessiky jako by se z epizody vytratila i atmosféra předchozích dílů, které mě tak bavily. Tvůrci se vrátili ke dříve osvědčenému boji mezi Luisem a Harveym, jenže já mám pocit, že už se seriál přece jen pohnul někam jinam, takže jsem byl docela zklamaný. Jedenáctý díl se příliš nevydařil a čtvrtou hvězdičku jsem udělil spíše ze setrvačnosti. 4*- ()

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harvey: "Mikeu, co tu delas?" Mike: "Muzu dal?" Harvey: "Jasne. Das si kavu?" Mike: "Ano. To by bylo fajn. Promluvme si o te nabidce." Harvey: "Promyslel sis to?" Mike: "Ano." Harvey: "Dobre. Hadam, ze jsi neprisel vyjednavat." Mike: "Nevezmu to." Harvey: "Mikeu..." Mike: "Poslouchej, u soudu jsem rekl, ze mam dar, kltery jsem zahodil. Nechtel jsem jenom oklamat úporotu. Myslel jsem to vazne. Mohli bychom pokracovat tam, kde jsme skoncili. Ale nemohl bych se podivat do zrcadla, kdybych se vratil k obchodnimu pravu." Harvey: "Zkus to jen na mesic." Mike: "O cem to mluvis?" Harvey: "Praci najdes snadneji, kdyz nejakou mas. Vratis se a muzes si hledat neco jineho." Mike: "No tak, Harvey, z jednoho mesice budou dva a potom pul roku a ja nepomuzu jedinemu cloveku za deset let." Harvey: "Mylis se, pomuzes me." Mike: "Tak jsem to nemyslel a ty to vis." Harvey: "Je mi jedno, co jsi myslel. Jessica vcera odesla a vim, ze to vis. Potrebuju nekoho, komu muzu duverovat." Mike: Harvey, nejdu do toho." Harvey: "Mikeu, zadal sji me, abych te zamestnal a ja jsem to udelal. Ted chci po tobe to same a ty na me kasles." Mike: "To neni pravda a ty to vis." Harvey: "Mikeu, potrebuju te." Mike: "Je mi lito, Harv ey, nemuzu. Proste nemuzu." ()

Reklama

Reklama