foto

Sarah Rafferty

  • nar. 6.12.1972 (46 let)
    New Canaan, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Sarah Gray Rafferty se narodila 6. prosince 1972 v městečku New Cannan ve státě Connecticut. Má tři starší sourozence - sestry. Její otec pracuje v oblasti financí, ale zároveň úspěšně tvoří olejomalby. Pravděpodobně po něm získala umělecké vlohy.

Absolvovala Yale v oboru drama. V roce 2001 se provdala za Santtu Seppalu a mají spolu dvě dcery.

V roce 1998 se začala věnovat herecké kariéře. Získala menší role v seriálech jako WALKER, TEXAS, RANGER, CSI: MIAMI, BEZE STOPY nebo ADVOKÁTI. Větší jméno si vydobyla díky účasti v sérii TREMORS. Tady si zahrála Dr. Casey Matthews.

V roce 2011 dostala roli dokonalé sekretářky Donny v seriálu SUITS. Hlavní hrdina v podání Gabriela Machta by bez ní byl úplně ztracený. Získala i roli Emily ve filmu SMALL, BEAUTIFULLY MOVING PARTS.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 All Things Valentine (TV film)
2011 Small, Beautifully Moving Parts
2009 Čtyři opuštění muži
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Football Wives (TV film)
2006 East Broadway
2004 Pes fotbalista: Evropský pohár
2002 Speakeasy
2000 Mambo Café

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
Epizoda 16 (S08E16)
Epizoda 15 (S08E15)
Epizoda 14 (S08E14)
další epizody (6)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Coral Gables (S08E08)
další epizody (11)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (15)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Správný polibek (S05E04)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noha s hypotékou (S05E08)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vášeň (S08E12)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
So I Think I Can Dance (S02E01)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2004 Second Time Around (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných porotců (S04E11)
Čarodějky (TV seriál)
Události v magické škole (S06E14)
2003 Tremors (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Vnitřní náhled (S03E03)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)
Třetí hlídka (TV seriál)
Crash and Burn (S04E04)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace