Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harvey bere ohled na svoje rodinné závazky a Mike konečně dostane dobré zprávy. Mezitím vyvrcholí bitva o pozici vedoucího partnera. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování šesté řady si připadám jako na houpačce, začátek byl slabý, následovalo několik výborných dílů a najednou šlo zase všechno dolů a místo záludných intrik a právních bitev tu byla epizoda o rodinných vztazích. Pokud chtěli tvůrci tímto způsobem dodat postavám větší hloubku, šli na to špatně. ()

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Louis: "Rachel, potrebuju tvou pomoc." Rachel: "O co jde?" Louis: "Teddy Doyle potrebuje pristup k ziskum z prodeje sve firmy, ulozenych do fondu kde nepodlehaji zdaneni. Tak, aby ty dane platit nemusel." Rachel: "Louisi, delas si legraci? Nejsme v Dubaji. To nemuzu udelat." Louis: "To vim, ale stejne to potrebuju." Rachel: "Dej mi ten spis. Neco vymyslim." Louis: "Diky." Rachel: "Jsem na tebe hrda, Louisi." Louis: "Na co?" Rachel: "Teddy Doyle je Harveyho klient. AS ja jsem o vas slysela, coz znamena, ze jsi mu odpustil." Louis: "Ano. Prijd, az na neco prijdes." ()

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Končím, na tohle fakt nemám. Už ani ty flashbackový díly nefungujou. Ten seriál oficiálně pohřbívám a jediný, co by mě ještě mohlo donutit ho někdy vykopat, je kdyby se na začátku příští řady ukázal Negan a vybil nejen všechny ty ultradementní postavy, ale rovnou i ty paka, co to píšou. Takovejhle Ulice-level shit si fanoušci fakt nezasloužili. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama