Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vybuchne sopka. Oddělí se obrovský ledovec a míří k USA. Změní se počasí, začíná doba ledová. V autě jede rodinka, ale jelikož je zácpa , nedočkavá dcera se odloučí. A tak ji jde rodinka hledat. Upřímně, na to, že film dělalo ASYLUM, tak se tam objevovaly často hollywoodské efekty. Bohužel, herecké obsazení úplně na blití. Táta s dvojitou bradou, ale domácí kutil alias MacGyver. Táta je chytrý, táta všechno zařídí, táta udělá výbušninu, ano, táta umí i lítat.... Ovšem úplně mne rvalo rodidla, když lidé za pochodu umrzli na ulicích a dcera si běhala s rozepnutou bundičkou a s tričkem. Její matku nenalíčili a tak vypadala jako smrt. Do doby ledové se perfektně hodila. Syn tam byl pouze do počtu. Vlastně, několikrát řekl, že je táta bezva. A konec? Škoda mluvit :-) Kdyby se této myšlenky ujal James Cameron nebo Ridley Scott, mohl to být trhák, ale takhle...20% ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaha, Asylum nezklamalo. Příšerné, příšerné to je. Efekty jak z hračkárny, herci hrají,. jak kdyby je vystřihli z kartonu a opřeli o zeď, manžílek se snaží rodinku dostat pryč z města a ze země, ale Asylum nemá možnosti natáčet herce v rychle jedoucím autě, takže se úprk odehrává asi rychlostí 30km/h, Maminka-herečka měla začít s kariérou před více než 25 lety, teď už to nedožene a i maskéři to vzdali (možná má skutečně, dle komentáře LIVINGDEAD, její postava představovat nadcházející smrt). Synův největší herecký výkon se sestává z vykuleného "WOW" v autě. A to nemluvě o apatických občanech města, kteří bez problému ignorují, že se jim nad hlavami viditelně mění počasí a plují nezvyklé mraky, přitom všem ničení a destrukci stále fungují bez problému mobilní telefony a tatík vysloveně brácha MacGyvera... - vlastně na těch nelogičnostech je celý film postavený :) ~~~ Asylum vzalo Day After Tomorrow a 2012 a zprznilo z toho jednu typicky béčkovou katastrofickou debilitu :) (které by ale 60-70 minut bohatě stačilo) ~~~ U Asylumu platí hodnocení opačně, Odpad! je oceněním a Opdad! si to po právu i zaslouží, gratulace. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na Islande exploduje sopka, odlomí kusisko ľadovca, ten dopláva ku východnému pobrežiu Spojených štátov amerických a spôsobí novú dobu ľadovú. To je stručný námet snímku "2012: Doba ľadová", ktorý bol v našich končinách vysielaný pod názvom "Ľadovec smrti". Poriadna blbosť. Ďalšia braková, nízkorozpočtová ekologická sci-fi sračka z produckie americkej filmovej spoločnosti Asylum. Takže ako vždy prostoduché, mizerne natočené, hrozne zahraté a otrasne zrežírované. Made in Asylum. * ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Po letech klidu opět vybuchne sopka nedaleko severního pólu. Její výbuch má ale tentokrát nedozírné následky - odlomí se obrovský ledovec, a vysokou rychlostí se blíží k pobřeží Spojených států. Klimatolog Bill Hart se svojí ženou a synem musí spěchat do New Yorku, aby stihl varovat dceru Julii, která zde studuje. A ledovec se stále blíží... Uhm, uhm - možná mne mělo varovat nízké hodnocení filmu, nebo alespoň to, že za ním stojí nechvalně známé studio Asylum. Jenže někteří (třeba já) jsou nepoučitelní, a navíc mne docela lákal poster plus to, že se venku zrovna strhla sněhová bouře a to k podobnému filmu přímo svádělo. Jenže tento film je opravdu hodně špatný. Sice se říká, že se na všem dá nalézt něco pozitivního, ale tady se to hledá velmi těžko - snad jen závěrečné titulky, a to že jsem se jich dožil, je alespoň kapku pozitivní. Jinak je na filmu špatně vše od A do Z. Herecké výkony - úplně k smíchu - vévodí tomu asi patnáctiletý syn, který se chvilkama tváří jako genius (ovládá bravurně povětrnostní modely NOAA) a pár okamžiku později se tváří jako pětiletý idiot (hlavně jeho starostlivost o velkou sestřičku mne dojímala až k slzám). O herečce - matce - zde bylo napsáno víc než dost, tak snad jen že jsem se opravdu lekl, když poprvé vyskočila na obrazovku. A otec - MacGyver - který z kyblíku hnoje vyrobí atomovou bombu - se taktéž vydařil. A dále - efekty - čekal jsem že v dnešní době se dá i na tom nejhorším počítači za pár šupů vytvořit jakžtakž koukatelné efekty - asi jsem se mýlil. Několikero opakovaných záběrů (asi aby se ušetřil čas při natáčení), spousta logických chyb a nesmyslů, a vůbec celý film stojí za prd. Řekl bych, že hodnocení odpad! je zde ještě poctou - pokud bych mohl, šel bych s hvězdičkami do mínusu.... ()

veverysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Onehdaj som si dal taký strašný záväzok, že raz za čas, nech sa deje čo sa deje, si musím pozrieť dáku tú galaktickú sračku, v tomto prípade masochisticky slastne vzlykám, že som s náhodným výberom trafil do čierneho, tu sa ani nedá povedať, že čo bolo zle, pretože dobre nebolo zhola-zboha nič, rád by som vidieť cieľovú skupinu ľudí, ktorým toto zašmakovalo, ale pre istotu len z bohovskej vzdialenosti, aby sa náhodou na mňa niečo neprilepilo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama