Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné investiční skupině přišel ředitel na defraudaci půl milionu dolarů a zanedlouho poté je nalezen brutálně zavražděný. Kapitán Renard předá případ Hankovi a přidělí mu nového parťáka, detektiva Pogua, protože Nick je na nucené dovolené. Jediným svědkem je vyplašený účetní Paul Wemlinger, který tvrdí, že viděl dva maskované pachatele. Hank i Wu jsou si jistí, že jim Wemlinger něco tají, podle zranění musel ředitele zabít wesen, což Nick vzápětí potvrdí. Jenže to by Pogue nepochopil, a tak musí Hank na vyšetřování jinak. Pak si ale pro Wemlingera přijedou marshallové, kteří ho odvážejí do Kalifornie, kde je také podezřelý z defraudace. Nevědí, s kým mají tu čest, takže na jedné zastávce na benzince je Wemlinger napadne a zabije. Když to zjistí Renard a ostatní, jedou na benzinku, kde Hank na místě činu vidí znak, který viděl Nick po masakru s Chavezovou. Wemlinger utekl. Hned to volá Nickovi. Vyšetřovatelé zatím zjišťují více o defraudaci a přijdou na to, že do všeho byla ještě zapletená postarší asistentka. Ta Nickovi řekne, že ani Grimm nezabrání tomu, co přichází, pak spáchá sebevraždu. Wemlinger uniká, ale záhy, po rvačce s Nickem a Hankem, ho Wu v sebeobraně zastřelí.

Nick se mezitím stává otcem a musí udělat důležité změny, aby dítě i Adalind byly v bezpečí. Je rozhodnutý prodat dům, který není bezpečný, a přestěhovat se i s Adalind a Kellym. Pak odjíždí pomoct Hankovi s vyšetřováním. Adalind se svěří Rosalee, že už nechce být hexenbiest, že chce žít normální život. Když tu se u dveří objeví FBI a chce vědět o pohřešované Chavezové. Nick je podezřelý, ale má alibi, byl u porodu syna. Adalind má o Nicka strach.

Nick se svěří ostatním, že je Chavezová mrtvá, zabili ji weseni. Ovšem kde je Trubel, to mu před smrtí říct nestihla, jen mu dala Trubelin přívěšek. Zatímco Rosalee hlídá Adalind, ostatní hned jedou na místo, kde k vraždě došlo, ale všechny mrtvoly a stopy jsou pryč. Rozhodnou se do toho zatím netahat kapitána Renarda a vyšetřují na vlastní pěst. Nejvíc je zajímá tajemný znak, který se objevil na místech vražd. (TV Prima)

(více)

Galerie (10)

Reklama

Reklama